AutoCont byl oceněn jako partner roku na celosvětové konferenci společnosti Microsoft

22.07.2013 18:50

Společnost AutoCont CZ a.s. slaví velký úspěch – získala ocenění Country Partner of the Year 2013, tedy cenu pro nejlepšího českého partnera.

AutoCont byl oceněn jako partner roku na celosvětové konferenci společnosti Microsoft
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

Prestižní mezinárodní ocenění Microsoft Partner of the Year se každoročně udílí v mnoha kategoriích, vítězové byli letos vybíráni z mnoha projektů a účastníků z více jak 100 zemí celého světa. Slavnostní vyhlášení proběhlo na celosvětovém setkání partnerů Microsoftu – Microsoft Worldwide Partner Conference, která se letos konala 7. – 11. července v americkém Houstonu.

„AutoCont mimo jiné letos získal čtyři ocenění v soutěži o nejlepší řešení roku 2013 pořádané Microsoftem v České republice. Zaměření na Microsoft technologie vyústilo i v organizační změnu a založení specializované Microsoft Business Unit uvnitř společnosti. Toto ocenění je výsledkem dlouhodobé velmi úzké spolupráce, která i letos slavila velmi dobré obchodní výsledky.“, uvedl Martin Tolar, ředitel pro segment malých a středních firem a partnerů ve společnosti Microsoft.

„Ocenění Microsoft Country Partner of the Year 2013 si velmi vážíme, je pro nás potvrzením správnosti naší strategie naplňovat potřeby zákazníků kombinací odbornosti, kvalitních služeb a špičkových řešení. Součástí mnoha důvodů k udělení významného ocenění byla určitě i realizace projektu nasazení systému Microsoft Dynamics AX ve společnosti CREAM Real Estate s cílem významného zefektivnění správy pohledávek. Za vše hovoří výsledek projektu, kterým je šestiměsíční doba návratnosti vynaložené investice zákazníka.“ sdělil Pavel Šindelář, ředitel divize Podnikové aplikace a služby, který ocenění na konferenci za vedení společnosti AutoCont přebíral.

„V posledním období AutoCont výrazně rostl jak v prodeji Microsoft technologií tak souvisejících služeb. Investovali jsme významně do rozšíření našich Microsoft kompetencí a tím i celkového postavení na trhu v ČR i SR. Titul Microsoft Country Partner of the Year 2013 je tak nejen oceněním naší dosavadní práce a potvrzením správnosti rozhodnutí investovat a posílit klíčové partnerství se společností Microsoft, ale také závazkem rozšíření našich Microsoft kompetencí a především navýšení společného obchodu.“ doplnil Robert Vepřek, manažer nedávno ustanoveného Microsoft presales týmu v AutoContu pro trh ČR a SR.

AutoCont CZ a.s.

AutoCont CZ je českou soukromou společností, která v oblasti dodávek zboží, služeb a řešení na poli informačních a komunikačních technologií úspěšně působí od roku 1990.

K rychlému rozvoji v prvních deseti letech přispěla výroba vlastní značky osobních počítačů a systematické budování rozsáhlé obchodní a servisní sítě. V druhém desetiletí své existence se AutoCont CZ zaměřil na poskytování komplexních IT řešení a služeb pro firemní klientelu a státní správu, čímž se postupně propracoval mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti rozsáhlých a složitých ICT projektů.

Systematické a dlouhodobé budování odborných schopností, pečlivé sledování potřeb zákazníků a v neposlední řadě i promyšlená vnitřní organizace firmy – to vše přispělo k tomu, že je AutoCont CZ v současné době největším a nejvýznamnější českým dodavatelem informačních a komunikačních technologií.

AutoCont CZ je součástí AutoCont Holdingu, do kterého dále patří například slovenská ICT společnost AutoCont SK nebo největší dodavatel CAD řešení Autodesk v České republice firma CAD Studio.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…