AutoCont byl oceněn jako partner roku na celosvětové konferenci společnosti Microsoft

22.07.2013 18:50

Společnost AutoCont CZ a.s. slaví velký úspěch – získala ocenění Country Partner of the Year 2013, tedy cenu pro nejlepšího českého partnera.

AutoCont byl oceněn jako partner roku na celosvětové konferenci společnosti Microsoft
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

Prestižní mezinárodní ocenění Microsoft Partner of the Year se každoročně udílí v mnoha kategoriích, vítězové byli letos vybíráni z mnoha projektů a účastníků z více jak 100 zemí celého světa. Slavnostní vyhlášení proběhlo na celosvětovém setkání partnerů Microsoftu – Microsoft Worldwide Partner Conference, která se letos konala 7. – 11. července v americkém Houstonu.

„AutoCont mimo jiné letos získal čtyři ocenění v soutěži o nejlepší řešení roku 2013 pořádané Microsoftem v České republice. Zaměření na Microsoft technologie vyústilo i v organizační změnu a založení specializované Microsoft Business Unit uvnitř společnosti. Toto ocenění je výsledkem dlouhodobé velmi úzké spolupráce, která i letos slavila velmi dobré obchodní výsledky.“, uvedl Martin Tolar, ředitel pro segment malých a středních firem a partnerů ve společnosti Microsoft.

„Ocenění Microsoft Country Partner of the Year 2013 si velmi vážíme, je pro nás potvrzením správnosti naší strategie naplňovat potřeby zákazníků kombinací odbornosti, kvalitních služeb a špičkových řešení. Součástí mnoha důvodů k udělení významného ocenění byla určitě i realizace projektu nasazení systému Microsoft Dynamics AX ve společnosti CREAM Real Estate s cílem významného zefektivnění správy pohledávek. Za vše hovoří výsledek projektu, kterým je šestiměsíční doba návratnosti vynaložené investice zákazníka.“ sdělil Pavel Šindelář, ředitel divize Podnikové aplikace a služby, který ocenění na konferenci za vedení společnosti AutoCont přebíral.

„V posledním období AutoCont výrazně rostl jak v prodeji Microsoft technologií tak souvisejících služeb. Investovali jsme významně do rozšíření našich Microsoft kompetencí a tím i celkového postavení na trhu v ČR i SR. Titul Microsoft Country Partner of the Year 2013 je tak nejen oceněním naší dosavadní práce a potvrzením správnosti rozhodnutí investovat a posílit klíčové partnerství se společností Microsoft, ale také závazkem rozšíření našich Microsoft kompetencí a především navýšení společného obchodu.“ doplnil Robert Vepřek, manažer nedávno ustanoveného Microsoft presales týmu v AutoContu pro trh ČR a SR.

AutoCont CZ a.s.

AutoCont CZ je českou soukromou společností, která v oblasti dodávek zboží, služeb a řešení na poli informačních a komunikačních technologií úspěšně působí od roku 1990.

K rychlému rozvoji v prvních deseti letech přispěla výroba vlastní značky osobních počítačů a systematické budování rozsáhlé obchodní a servisní sítě. V druhém desetiletí své existence se AutoCont CZ zaměřil na poskytování komplexních IT řešení a služeb pro firemní klientelu a státní správu, čímž se postupně propracoval mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti rozsáhlých a složitých ICT projektů.

Systematické a dlouhodobé budování odborných schopností, pečlivé sledování potřeb zákazníků a v neposlední řadě i promyšlená vnitřní organizace firmy – to vše přispělo k tomu, že je AutoCont CZ v současné době největším a nejvýznamnější českým dodavatelem informačních a komunikačních technologií.

AutoCont CZ je součástí AutoCont Holdingu, do kterého dále patří například slovenská ICT společnost AutoCont SK nebo největší dodavatel CAD řešení Autodesk v České republice firma CAD Studio.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AČCKA: Čím dál více Čechů využívá služeb cestovních kanceláří

16:46 AČCKA: Čím dál více Čechů využívá služeb cestovních kanceláří

I letošní prodeje potvrzují, že služeb českých cestovních kanceláří a agentur využívá každoročně víc…