Autodrom Most: Soutěž o vstupenky na galavečer ankety Zlatý volant

12.02.2019 10:25

Galavečer s vyhlášením prestižní ankety o nejlepšího závodního jezdce roku 2018 Zlatý volant se blíží. Významnou událost motoristického sportu přivítá už ve středu 20. února kongresová hala Pragovka Art District v pražských Vysočanech.

Autodrom Most: Soutěž o vstupenky na galavečer ankety Zlatý volant
Foto: Autodrom Most
Popisek: Autodrom Most

. Průvodního slova se ujme herec a moderátor Jakub Prachař, program začíná v 19:00 hodin. „Rozhodli jsme se uspořádat soutěž o dvě vstupenky na galavečer. Získá je vylosovaný autor správné odpovědi na otázku, kteří čtyři VIP hosté se galavečera 42. ročníku ankety zúčastní. Odpovědi přijímáme do 18. února na e-mailové adrese novakova@autodrom-most.cz,“ uvedla obchodní a marketingová ředitelka společnosti AUTODROM MOST Jana Svobodová.

Podrobné informace o 42. ročníku ankety zájemci ZDE. Elektronické vstupenky na galavečer je stále ještě možné zakoupit na www.zlatyvolant.cz nebo www.autodrom-most.cz. Mostecký autodrom se prostřednictvím své sesterské marketingové agentury Pozitif na organizaci programu galavečera aktivně podílí. Podařilo se tak zajistit například právě i hvězdné VIP hosty.

„Prostřednictvím jednoho z VIP hostů galavečera ankety Zlatý volant, jímž je skvělý německý jezdec a již pětinásobný evropský šampion, všechny zároveň zveme na evropské mistrovství okruhových tahačů. Pod názvem Czech Truck Prix mostecký autodrom uspořádá ve dnech 30. srpna až 1. září 2019 už 27. ročník adrenalinových truckerských soubojů,“ láká fanoušky motoristického sportu na sever Čech Svobodová.

Nabídku všech letošních závodních víkendů na autodromu zájemci najdou ZDE. Za zvláštní zmínku jistě stojí ve dnech 28. až 30. června česká premiéra evropské série NASCAR, která se ve Spojených státech jezdí už od roku 1948. Součástí závodního víkendu budou i souboje historických cestovních i formulových vozů včetně monopostů velkých cen a sraz majitelů veteránů a amerických vozidel.

Na své si v Mostě přijdou i fanoušci závodů silničních motocyklů. Novinkou je mezinárodní německé mistrovství IDM ve dnech 9. – 11. srpna, české barvy hájí Jan Halbich. Po dvou letech se na autodrom 27. – 29. září vrací šampionát zemí střední Evropy Alpe Adria, jede se také jako Mistrovství České republiky. I proto je ve startovním poli zastoupena celá řada skvělých tuzemských jezdců, například Michal Filla, Karel Hanika, Michal Prášek či bratři Vojtěch a Ondřej Schwarzovi. Na malý závodní okruh polygonu se sjedou už potřetí také 9. – 11. srpna talentovaní budoucí šampioni, kteří budou bojovat o body v Mezinárodním mistrovství ČR Minibike.

Součástí ankety Zlatý volant je i anketa Zlatá řídítka o nejlepšího motocyklového závodníka a Zlaté oko, která odměňuje nejlepší motoristický snímek roku 2018. Letos přibyla nová kategorie Zlatá linie, v níž odborná porota ocení nejlepší počiny automobilového designu. Představí se tak naši nadějní tvůrci z řad konstruktérů. Doprovodný program obstará taneční performance, moderátor NASTY, expozice sportovních a závodních aut, designových studií, elektrických motokár či sportovních fotografií, chybět nebudou workshopy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…