Autodrom hledá traťové komisaře z řad motoristických fanoušků

09.02.2017 14:45

Se zahájením nové sezony pořádá společnost AUTODROM MOST každoročně nábor traťových komisařů na sezonní brigádu od března do konce října, s nimiž poté uzavírá dohodu o pracovní činnosti.

Autodrom hledá traťové komisaře z řad motoristických fanoušků
Foto: Autodrom Most
Popisek: traťový komisaři

Je to velká příležitost zejména pro motoristické fanoušky, přihlásit se mohou muži a ženy ve věku od 18 do 63 let v dobrém fyzickém stavu. Podle zástupce sportovního ředitele autodromu Pavla Kužníka se osvědčili zejména aktivní senioři, směnaři a živnostníci s dostatkem volného času.

Podrobné informace o náplni práce traťového komisaře včetně jeho finančního ohodnocení zájemci získají na telefonním čísle 606 380 954 nebo dotazem na e-mailovou adresu Kuznik@autodrom-most.cz.

„Kromě toho, že adeptům na traťové komisaře nabízíme přivýdělek, získají i další nepopiratelné výhody. Mohou se po celý rok zdarma účastnit veškerých akcí pořádaných na autodromu, a to včetně významných mezinárodních závodů,“ vyjmenoval Kužník.

Muži a ženy, které práce traťového komisaře zaujme a budou se jí chtít věnovat i nadále, čeká podle něj kariérní růst. Mohou postoupit na post traťového dispečera, případně i rozšířit řady zaměstnanců autodromu. „Čerpám z vlastní zkušenosti. Před nástupem ke společnosti jsem totiž strávil řadu let jako traťový komisař a později dispečer,“ potvrdil Pavel Kužník.

Upozornil však zároveň, že traťový komisař musí být člověk s mimořádným smyslem pro zodpovědnost. Případná chyba může mít totiž fatální následky.

Role traťových komisařů je nezastupitelná. Bez jejich přítomnosti se v areálu mosteckého autodromu a sousedního polygonu neobejde žádný automobilový či motocyklový závod. Dohlížejí na průběh klání, upozorňují jezdce signalizací na různé nástrahy a nebezpečí, v případě potřeby na místě zasahují a likvidují také následky kolizí.

Akciová společnost AUTODROM MOST provozuje stejnojmenný závodní okruh. Budoval se v letech 1978 až 1983 v místě bývalého povrchového hnědouhelného dolu Vrbenský. Nápad na stavbu autodromu sice vznikl v souvislosti s automobilovými a motocyklovými závody, hned od počátku se ovšem počítalo s jeho využitím i pro jiné účely. Autodrom tak brzy ožil také testováním závodních i nově vyvíjených vozů, výcvikem řidičů speciálních vozidel sanitních, hasičských nebo policejních, závodnickými školami či kurzy bezpečné jízdy. Tuto úlohu převzal později polygon, vybudovaný v areálu závodního okruhu v roce 2005.

Stále je největším a nejkomplexnějším zařízením svého druhu v České republice, které svou dispozicí, instalovanými technologiemi a dalšími navazujícími aktivitami nabízí na ploše 13 hektarů jedinečné podmínky pro výuku a výcvik řidičů ve všech oblastech problematiky řízení vozidel veškerých druhů a tonáží.

Vybrané závody sezony 2017:

12. – 14. 5. - The Most Historic Grand Prix
02. – 03. 6. - The Most RALLY #2
01. – 03. 9. – CZECH TRUCK PRIX
06. – 08. 10. - The Most Grand Finale

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…