Benefiční koncert přinesl teplické nemocnici přes osm tisíc korun

08.04.2017 22:00

Výtěžek 8 182 Kč přinesl Jarní benefiční koncert pro teplickou nemocnici, uspořádaný již potřetí pod heslem "Chceme dělat více pro naše pacienty, ne protože musíme, ale protože chceme". V kostele sv. Jana Křtitele na Zámeckém náměstí v Teplicích v sobotu 1. dubna vystoupily Komorní sbor Teplice a dětský sbor Poupata. Výtěžek z koncertu bude použit na nákup aktivizačních pomůcek a na tvůrčí dílny pro pacienty.

Benefiční koncert přinesl teplické nemocnici přes osm tisíc korun
Foto: Krajská zdravotní
Popisek: Nemocnice Teplice, Krajská zdravotní.

Koncertu se zúčastnili také členka představenstva Krajské zdravotní, a. s., Jitka Hanousková, náměstek pro řízení zdravotní péče Krajské zdravotní, a. s., MUDr. Jiří Mrázek, MHA, ředitel zdravotní péče Nemocnice Teplice, o. z., MUDr. Tomáš Hrubý a hlavní sestra Mgr. Kateřina Vágnerová.

Oba sbory připravily skvělé vystoupení. První vystoupil komorní sbor Teplice pod vedením sbormistryně paní Pavly Sedlákové a druhý dětský sbor Poupata při Základní škole Maršovská Teplice pod vedením dvou sbormistryní, paní Heleny Mazollini a paní Jany Ptáčkové, korepetitorky paní Loskotové. Poděkování patří paní  Mgr. Veronice Vlasákové za moderování a v neposlední řadě římskokatolickému farnímu úřadu, Litoměřické diecézi za poskytnutí prostoru, ale hlavně všem, kdo si našli čas a přišli pořadatele podpořit v jejich snažení.

Novinkou letošního benefičního koncertu byl stánek chráněné kavárny Fokus kafe - Teplice, který na prostranství před kostelem zajišťoval pro všechny návštěvníky možnost zakoupit si drobné občerstvení a pití.

Fotografie z akce naleznete na www.kzcr.eu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…