Billboardová kampaň s poděkováním Zdeňka Bakaly je apel na všechny, kteří mají možnost zabránit tunelování v ČR

01.09.2017 10:08

Aktuálně, tj. od 1. září, je realizována billboardová kampaň s vizuály Zdeňka Bakaly, který je zde vyobrazen s veselým, vychytralým výrazem a heslem „MÁM SE SKVĚLE! DÍKY VÁM“. Karikatura Zdeňka Bakaly jako osoby, která z České republiky neoprávněně vyvedla desítky miliard na úkor všech občanů, je zde vyobrazena jako symbol tunelářství.

Billboardová kampaň s poděkováním Zdeňka Bakaly je apel na všechny, kteří mají možnost zabránit tunelování v ČR
Foto: EUROAWK
Popisek: Billboardová kampaň s poděkováním Zdeňka Bakaly

Billboardy s tímto vizuálem jsou apelem na všechny, kteří mají zodpovědnost za trestné činy, kterých se dopustil nejen Zdeněk Bakala, ale i řada dalších osob, jelikož protizákonným finančním operacím nebylo dostatečně zabráněno. Soudy, státní příslušníci i policie mají dostatečné kompetence a je jejich povinností tyto kauzy v zájmu státu a všech českých občanů řešit. Stejně tak i všichni občané České republiky mají občanské právo dát najevo svůj nesouhlas s tímto podvodným jednáním a apelovat na kompetentní orgány, aby kauzy s podezřením o tunelování řešili s potřebným důrazem.

Zadavatelem billboardové kampaně je společnost Arca Services, která se dlouhodobě a intenzivně kauzou OKD, společnosti, ze které byly neoprávněně vyvedeny desítky miliard korun, zabývá. Arca Services se všemi dostupnými prostředky snaží získat zpět vytunelované miliardy korun. Arca podala nejen v Česku, ale i k příslušným zahraničním orgánům, řadu podnětů, žalob a trestních oznámení k prošetření nestandardních finančních operací, kterých se Zdeněk Bakala dopustil.

Je zde reálná možnost tyto neoprávněně vyvedené miliardy korun získat zpět, což pomůže naplnit státní rozpočet. Tyto desítky miliard korun mohou být například zdrojem pro realizaci desítek nových zdravotnických zařízení, škol, sportovišť nebo pro účely kulturního rozvoje. Politici se k dostupným možnostem a nástrojům, které mohou kauzu tunelování OKD vyřešit a vyvedené peníze vrátit, staví laxně a reálně v těchto věcech nekonají. Pavol Krúpa podporuje všechny, kdo mají skutečný zájem věci opravdu řešit, a proto se rozhodl postavit za politickou stranu Dobrá volba, jejíž členové skutečně pracují na řešení společenských témat, a podporovat ji.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…