Bushman pomáhá UNICEF získávat nezávadnou vodu pro Afriku

20.09.2012 15:09

Česká značka outdoorového oblečení BUSHMAN podporuje projekt UNICEF – Nezávadná voda.

Bushman pomáhá UNICEF získávat nezávadnou vodu pro Afriku
Foto: red
Popisek: Firma Bushman podpořila projekt UNICEF – Nezávadná voda

Rozhodla se k tomu prostřednictvím prodeje speciální edice svých triček. Trička nesou logo BUSHMAN for UNICEF - Water for Africa a budou k dostání ve třech barevných provedeních v obchodech BUSHMAN od 15. října. Výtěžek z každého jednoho trička umožní nákup 800 tablet na čištění vody. Triko BUSHMAN z této edice tak představuje  až 4.000 litrů nezávadné vody. BUSHMAN dále věnuje 10% z ceny vybraných doplňků z nové kolekce podzim/zima 2012.

BUSHMAN se v rámci svých dobročinných aktivit rozhodl podpořit největší světovou organizaci pomáhající dětem – UNICEF, která mimo jiné pomáhá získávat zdravotně nezávadnou vodu v postižených oblastech. Nedostatek nezávadné vody patří mezi největší hrozby současného světa. Přístup ke zdrojům pitné vody nemá každý desátý člověk naší planety – 783 milionů lidí. Na nemoci způsobené závadnou vodou a nedostatečnou hygienou každý rok umírají 2 miliony dětí. UNICEF ve více než 90 zemích světa hloubí studny, instaluje ruční čerpadla, zajišťuje přívod vody do škol a zdravotních středisek, poskytuje tablety na dezinfekci vody, rozvíjí programy zaměřené na zvýšení úrovně hygieny rodin a ochrany před nemocemi přenášenými závadnou vodou.

www.bushman.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…