ČD: Na Letiště Václava Havla v Praze vlakem z celé republiky, Airport Express pojede častěji

09.06.2014 17:37

V souvislosti se zahájením letní turistické sezóny a rostoucím zájmem o cestování na Letiště Václava Havla v Praze bude rozšířen provoz rychlého spojení pražského hlavního nádraží v centru Prahy s letištěm Airport Expressem.

ČD: Na Letiště Václava Havla v Praze vlakem z celé republiky, Airport Express pojede častěji
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Od 1. června do konce září bude jezdit Airport Express v denní době od 8 do 16 hodin ve zkráceném intervalu 20 minut místo obvyklé půl hodiny. Airport Express spojuje pražské hlavní nádraží a letiště každý den, ve směru na Letiště Václava Havla Praha lze tento spoj využít od 6:30 do 22:00 hodin, v opačném směru pak od 5:30 do 21:00 hodin. Provoz zajišťují převážně nízkopodlažní autobusy umožňující snadný nástup a nabízející dostatečný prostor pro uložení zavazadel.

České dráhy nabízejí pro zpáteční cesty ze všech svých stanic a zastávek na Letiště Václava Havla v Praze speciální zpáteční jízdenku se slevou 25 % a s prodlouženou platností VLAK+ Letiště. Tato jízdenka platí z nástupní stanice cestujícího až na pražské letiště včetně cesty Airport Expressem mezi hlavním vlakovým nádražím a letištěm. Například zpáteční jízdenka z Pardubic stojí 255 Kč, z Brna 540 Kč a z Olomouce 530 Kč. Podrobnosti o podmínkách a platnosti zlevněné zpáteční jízdenky lze nalézt na www.cd.cz, cestující je získají také na pokladních přepážkách Českých drah nebo na informační telefonické a emailové lince.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…