ČD: Venkovské miniEXPO se představí v prostorách plzeňského hlavního nádraží

24.04.2014 17:00

Nový pohled na industriální památky Plzeňského kraje nabízí expozice a doprovodný program Venkovského miniExpa, které se koná ve stanici Plzeň hlavní nádraží ve dnech 25. a 26. dubna. Mezi nádražními perony budou v pátek a v sobotu k vidění industriální památky v jiném světle.

ČD: Venkovské miniEXPO se představí v prostorách plzeňského hlavního nádraží
Foto: red
Popisek: ČD - logo

„MiniExpo nabízí obsáhlý přehled o technických památkách regionu, k čemuž se prostor nádraží dokonale hodí. Cestující i návštěvníci se dozví řadu tipů na výlety po Plzeňském kraji,“ upřesňuje Vladimír Kostelný, ředitel Krajského centra osobní dopravy Českých drah v Plzni. Navýstavě bude poprvé představena nová kniha „Industriální topografie – Plzeňský kraj“. Nedílnou součástí miniExpa je také hudební produkce. V pátek 25. dubna začíná program ve 12:00 a potrvá do 20:00 hod., sobotní program se uskuteční od 10:00 do 16:00 hod. Jsou připravena výtvarná a hudební dílna, řemeslný jarmark, hudební vystoupení v rytmu worldmusic, rocku a blues. V prostoru před nádražím bude stát Autobus 2015 – mobilní a informační prostor projektu Plzeň – Evropské hlavní město kultury.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…