ČD jsou oficiálním partnerem MS IIHF v ledním hokeji 2015, fanoušky dovezou až k O2 aréně

28.04.2015 7:34

Na hokejový svátek, který odstartuje prvního května odpoledne zápasy Kanada – Lotyšsko v Praze a USA – Finsko v Ostravě, se sjedou tisíce domácích i zahraničních fanoušků. České dráhy jim pro cestu na jednotlivé zápasy nabídnou poloviční jízdné. V Praze je dovezou až do těsné blízkosti hokejové O2 arény na nádraží v Libni a Vysočanech.

ČD jsou oficiálním partnerem MS IIHF v ledním hokeji 2015, fanoušky dovezou až k O2 aréně
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Speciální nabídka „VLAK+ hokej“ platí z jakékoliv stanice na území České republiky do místa konání hokejového zápasu (Ostrava, Praha). Zákazník si nechá jízdenku orazítkovat u stánku ČD ve fanzóně u stadionu a zpáteční cestu má díky tomu zdarma. Bez razítka je ale neplatná. Jízdenku „VLAK+ hokej“ lze koupit na kterékoliv pokladně Českých drah.

„Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 je výjimečná událost a jako národní železniční dopravce jsme rádi, že můžeme být jeho oficiálním partnerem. Budeme přepravovat jak hokejové týmy, které daly našim vlakům přednost před letadly, tak jejich fanoušky. Chystáme se proto posilovat spoje do Ostravy a Prahy a během utkání v Praze budeme podle potřeby mimořádně zastavovat vybrané dálkové vlaky v Libni nebo ve Vysočanech, odkud je to k O2 areně jen kousek," říká předseda představenstva ČD a fanoušek české reprezentace Pavel Krtek. Například budou v Libni mimořádně zastavovat 1., 2. a 5. května vlaky Ex 276 a Ex 477 z Brna a vlak Ex 353 z Plzně, který končí ve stanici Praha hl.n., si 7., 8. a 10. května cestu do Libně prodlouží. Podobná opatření chystají České dráhy i na další dny, kdy se budou v O2 aréně hrát hokejové zápasy.

Podrobné informace o cestování vlakem na zápasy Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 a tarifních nabídkách ČD najdou fanoušci na www.cd.cz/nahokej. Na stánku ČD ve fanzóně v Ostravě i v Praze budou stabilně umístěny obrazovky s informacemi o vlakových spojích. Pro rychlou orientaci o spojích a mimořádných zastaveních lze využít také mobilní aplikaci „Můj vlak“.

Maskoty šampionátu jsou „králíci z klobouku“, kteří se již objevili i na vlacích Českých drah. Bob a Bobek nyní cestují mezi Prahou a Ostravou na rychlovlaku Pendolino a na jednotkách CityElefant na Ostravsku. Služeb Českých drah využijí i některé hokejové týmy, které se budou mezi Prahou a Ostravou během šampionátu přesouvat. Cesta vlaky SC Pendolino mezi Prahou a Ostravou trvá totiž pouhé 3 hodiny a představuje nejrychlejší, nejbezpečnější a nejkomfortnější spojení obou měst.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…