ČEZ Distribuce přijala opatření pro zdárný průběh voleb do zastupitelstev krajů a Senátu

29.09.2020 15:16

Společnost ČEZ Distribuce, která působí na území jedenácti krajů, přijala opatření, díky kterým by měl být zajištěn zdárný a bezproblémový průběh voleb do zastupitelstev krajů a Senátu.

ČEZ Distribuce přijala opatření pro zdárný průběh voleb do zastupitelstev krajů a Senátu
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Společnost minimalizuje v termínu voleb (2. – 3. 10. 2020 a druhé kolo voleb do Senátu 9. – 10. 10. 2020) plánované odstávky elektřiny a nebude provádět odstávky, které by mohli ovlivnit průběh voleb. Zároveň energetici posílí počty pracovníků jak v terénu, tak i na call centru a dispečinku pro řešení poruch, které by mohli mít vliv na průběh voleb.

Na celém zásobovacím území ČEZ Distribuce minimalizuje v termínech od 2. října, 13:00 hodin do 4. října, 24:00 hodin a následně od 9. října,13:00 hodin do 10. října do 24.00 hodin plánované práce na distribučním zařízení, se kterými by bylo spojeno přerušení nebo omezení dodávky elektřiny (s výjimkou činností poruchové služby a odstraňování případných poruch). Zároveň společnost pro termín konání voleb navýšila počty pohotovostních čet, posílila pohotovosti pracovníků dispečinku a call centra s cílem předejít delším výpadkům z důvodů poruch v distribuční soustavě.

ČEZ Distribuce také zaslala registrovaným starostům přes portál krizového řízení informace o aktivaci speciálních krizových linek pro případ výpadku elektřiny s žádostí o předání informace do volebních místností.

V případě nenadálého výpadku elektřiny ve volebních místnostech prosím nejprve zkontrolujte jističe v objektu, následně pak také můžou všichni volat na bezplatnou linku ČEZ Distribuce 800 850 860. Dodávky obnovíme v nejkratším možném čase.

ČEZ Distribuce, a. s., ze Skupiny ČEZ provozuje na území České republiky vedení v délce 165 834 km s 3,7 mil. odběrných míst. Společnost působí na území krajů Plzeňského, Karlovarského, Ústeckého, Středočeského, Libereckého, Královéhradeckého, Pardubického, Olomouckého, Moravskoslezského a částečně v kraji Zlínském a Vysočina. Postupnou modernizací, plánovanou rekonstrukcí zařízení distribuční soustavy a proaktivním přístupem stabilně zvyšuje a zajišťuje kvalitní a spolehlivé dodávky elektřiny a plní rostoucí požadavky klientů. Cílenými investicemi do distribučního zařízení je umožňován další rozvoj české ekonomiky a vytvářen prostor investorům a tím i novým pracovním místům v regionech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…