ČEZ: Forum Elektromobilita ukáže perspektivy elektrického pohonu

14.05.2018 17:52

Projekce vývoje elektromobility v České republice, produkty a služby pro firemní zákazníky i jednotlivce nebo technologické a legislativní trendy u nás i v zahraničí – to všechno a mnohem více nabídne konference Forum Elektromobilita, kterou v termínu 30.-31. května hostí Forum Karlín.

ČEZ: Forum Elektromobilita ukáže perspektivy elektrického pohonu
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Hlavním partnerem akce je Skupina ČEZ, provozovatel nejrozsáhlejší sítě veřejných dobíjecích stanic pro elektromobily v ČR, jejíž část vzniká i díky grantu evropského programu Connecting Europe Facility.

Čtyři bloky zaměřené na klíčovou agendu současnosti, workshop a výstava budou hlavními pilíři konference Forum Elektromobilita 2018, která je primárně určena provozovatelům velkých i malých fleetů, veřejné správě, dodavatelům vozidel a technologií nebo leasingovým společnostem a bankám. Ze světových řečníků do Prahy přijedou např. Senan McGrath (EVSV Systems), Jantine Zwinkels (Royal Haskoning DHV), Benjamin Rinner (Fortum Charge&Drive), Philipp Seidel a Andreas Schulze (Arthur D. Little), Andre Wehner (Škoda Auto) nebo Jaroslav Straka (Evropská komise). Z domácí špičky v Karlíně vystoupí Pavel Cyrani (ČEZ), Tanja Vainio (ABB) nebo Eduard Palíšek (Siemens). Kompletní informace jsou k dispozici ZDE.

Druhý den pokračuje konference workshopem na téma „Jak výhodně pořídit elektromobily a začlenit je do firemního fleetu“, jehož lektory budou zkušení experti z oblasti fleet managementu a elektromobility. Účastníci workshopu mj. získají model pro srovnání ekonomiky klasických vozidel s elektromobily a aktuální přehled nabídky elektromobilů a dobíjecích stanic.

„Předehrou“ konference bude kulatý stůl o Elektromobilitě ve čtvrtek 24.5.,15:00, kde o perspektivách alternativních pohonů v dopravě a roli svých společností v tomto procesu budou diskutovat Kamil Čermák (ČEZ ESCO), Eduard Palíšek (Siemens) a Luboš Vlček (Škoda Auto). Tematický Magazín Hospodářských novin věnovaný elektromobilitě a shrnující i hlavní body konference vyjde v úterý 19.6.

Soutěž o vstupenku na konferenci vypukne už ve středu 16. května na facebookové stránce „ČEZ fandí elektromobilům“. Buďte při tom!

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…