ČEZ: V Hradci Králové si zaměstnanci užili trhy chráněných dílen

01.12.2022 17:56 | Komerční článek

V Hradci Králové proběhly tradiční vánoční trhy chráněných dílen. Zaměstnanci Skupiny ČEZ utratili rekordních téměř 33 tisíc korun a pomohli tak pěti dílnám, které zaměstnávají postižené spoluobčany.

ČEZ: V Hradci Králové si zaměstnanci užili trhy chráněných dílen
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Vánoční trhy, kde představují své výrobky chráněné dílny se na východě Čech v budově ČEZu konaly již několikátým rokem. Energetici svými nákupy podporují znevýhodněné občany pravidelně. Výrobky z chráněných dílen jsou oblíbeným dárkem pod stromeček. Zaměstnanci jednak pomohou dobré věci a zároveň vyřeší dárky svým blízkým.

Anketa

Skončí válka na Ukrajině v roce 2023?

57%
43%
hlasovalo: 17933 lidí

Na letošní vánoční trhy přijelo pět chráněných dílen. Na prodej byly nejen dárky s vánočními motivy, andělíčci, trpaslíci či vánoční svícny, ale i praktické věci jako látkové tašky či kuchyňské chňapky. Snad nejvíce se prodávaly sirupy a šťávy z rozmanitých bylin a ovoce.

Celkový výdělek dílen z prodeje ručně vytvořených vánočních ozdob, věnečků, stromečků, andělíčků, hraček, vánoční dekorace a oblíbených pamlsků, čokolád, sirupů a mnoha dalších úžasných drobnůstek dosáhl na východě Čech celkem nádherných 32 800 korun. Což je téměř o skoro tři tisíce korun více než loni.

V Hradci Králové výrobky svých klientů představily dílny, které zastřešuje ForImpact – klientům svých dílen tak rozdělí částku 6 400 korun, Život bez bariér z Nové Paky si vydělal 1 800 korun, chrudimská Šance pro tebe vydělala 1400 korun, chráněná dílna Pro-charitu přivezla do Červeného Kostelce 9200 korun a hradecká Daneta měla tržbu největší – 14 000 korun. Celkem zaměstnanci ČEZ pomohli dílnám krásnou částkou 32 800 korun.

Celá akce má mezi zaměstnanci velký ohlas. Všechny stánky byly doslova obsypány lidmi po celý čas prodeje. Nejde jen o to, nakoupit dárky, ale především pomoci potřebným. A to se podařilo.

Děkujeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…