ČISTÍME SI ZUBY.CZ: CURAPROX pro děti

02.05.2016 8:34

Švýcarský výrobce oblíbených zubních kartáčků Curaprox, firma Curaden, vyrábí ve spolupráci s odborníky a dětskými zubaři produkty nejvyšší kvality, navržené speciálně pro miminka a malé děti s cílem vytvoření pozitivního vztahu k orální hygieně od nejútlejšího věku a minimalizování problémů ve věku pozdějším. Jedná se především o správný vývoj čelisti a zubů, používání měkkých zubních kartáčků a vytvoření správných, celoživotních návyků. A začíná to již správně vybraným dudlíkem.

ČISTÍME SI ZUBY.CZ: CURAPROX  pro děti
Foto: Čistímesizuby.cz
Popisek: Čistíme si zuby.

Medicínský dudlík Curaprox, na rozdíl od tradičních dudlíků, tlačí cíleně na zubní lištu, což omezuje chybné postavení zubů a podporují přirozený a zdravý růst čelisti. Zdravý a správný vývoj dětských zoubků podporuje i kousací kroužek CURAbaby. Ten představuje promyšlenou kombinaci masážního kartáčku, kousacího kroužku a chrastítka, na který navazuje zubní kartáček pro děti do 3 let s pogumovanou hlavičkou chránící děti před poraněním, CURAkid. Na zubní kartáček pro nejmenší navazují hned 3 modely dětských zubních kartáčků: Sensitiv Jung, Curaprox ATA a SMART. Všechny jsou určeny pro děti od 4 let.

Zubní kartáček ATA svoji konstrukcí motivuje k preciznímu a pečlivému čištění a je určen jak pro děti, tak pro dospělé. Kartáčky SMART jsou zmenšené, klasické zubní kartáčky Curaprox, který možná používáte Vy. Vaše dítě určitě potěší, namotivuje a pobaví, když si bude čistit zuby stejným zubní kartáček, jako máma a táta.

Výrobky švýcarské firmy Curaden jsou vyráběny s přihlédnutím k nejnovějším trendům v zubní hygieně. Firma klade důraz na precizní funkčnost a ne pouze na design, který má jediný cíl, nalákat zákazníky.

Nejen tyto zmíněné produkty naleznete v internetovém obchodě ČistímeSiZuby.cz. Objednané zboží odesílají do 24 hodin a svou zásilku pak můžete sledovat on-line.  Šetřete čas. Využijte pohodlného a rychlého nakupování on-line a nechte si Vámi vybrané a objednané dentální zboží doručit bez starostí až k Vám domů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…