ČOI: Falešný Louis Vuitton i v nehtovém studiu

16.03.2017 7:33

S padělky známých značek se spotřebitel obvykle setkává v nabídce a prodeji zboží na tržnicích, kamenných obchodech a v poslední době i na sociálních sítích. Přesto na začátku měsíce března objevili inspektoři České obchodní inspekce Ústeckého a Libereckého kraje neoprávněné užití ochranné známky LOUIS VUITTON v nehtovém studiu na severu Čech.

ČOI: Falešný Louis Vuitton i v nehtovém studiu
Foto: Česká televize
Popisek: ČOI

Česká obchodní inspekce Ústeckého a Libereckého kraje uskutečnila v první polovině měsíce března 2 kontroly provozoven, které měly ve své nabídce modeláž nehtů. Prodejci při zdobení nehtů užili ručně malovaný motiv ochranné známky LV - Louis Vuitton a nedoložili licenční smlouvu ani povolení majitele/přihlašovatele ochranné známky LOUIS VUITTON.

V průběhu šetření motivy LV ze své nabídky odstranili. Přesto bylo toto jednání prodejců klasifikováno jako neoprávněné užití ochranné známky v rámci služby modeláže nehtů. Tím podnikatelé porušili zákon číslo 634/1992 Sb. o ochraně spotřebitele a byla jim udělena pokuta formou příkazu na místě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…