CPI Group představila veřejnosti vzorové apartmány ve francouzkém rezortu Palais Maeterlinck

19.05.2013 9:00

V polovině května představila investiční skupina CPI Group Radovana Vítka rezidenční projekt Palais Maeterlinck ve francouzském Nice a zahájila prodej jednotlivých apartmánů. Dvoudenní prezentace areálu a dvou vzorových rezidencí s interiéry od Ralph Lauren Home se zúčastnilo na 150 hostů z řad realitních agentur, zástupců města Nice, potenciálních klientů, finančníků i francouzských a světových médií.

CPI Group představila veřejnosti vzorové apartmány ve francouzkém rezortu Palais Maeterlinck
Foto: CPI
Popisek: Rezidenční projekt ve francouzském Nice, známý jako Palais Maeterlinck

Prezentace zrekonstruovaného hotelového komplexu Palais Maeterlinck ležícího na Côte d'Azur na francouzské riviéře na samé hranici města Nice sklidila nebývalý ohlas místních i zahraničních médií i dalších zúčastněných hostů. Představení projektu se osobně ujal Radovan Vítek a zástupci developerského oddělení CPI Group Igor Klajmon a Ladislav Všetečka, kteří mají celou realizaci na starosti.

„Rezort zahrnuje tři hlavní budovy s rezidencemi, dále společné prostory a zázemí, rozsáhlý venkovní bazén s výhledem na moře, zahrady i soukromou pláž, to vše na necelých 4 hektarech pozemku,“ upřesnil Ladislav Všetečka, project manažer CPI Group. Každá z 18 rezidencí má vlastní terasu s výhledem na Středozemní moře, část disponuje také soukromým bazénem. Rozloha rezidencí se pohybuje od 100 do 400 m2 a cena od 3 – 13 milionů EUR.

„Předpokládáme, že vybavení rezidencí bude vysoce individuální záležitostí, proto jsme zvolili exkluzivní spolupráci s designovým studiem Ralph Lauren Home, které navrhlo interiéry a kompletní vybavení společné recepce i vzorových bytů,“ uvedl Všetečka. „Jsme přesvědčeni, že právě Ralph Lauren Home dokáže podtrhnout atmosféru tohoto místa a svým výjimečným designem osloví i velmi náročné klienty,“ dodal Ladislav Všetečka.

CPI Group koupila rezort na jaře 2012 se záměrem rekonstruovat původně hotelový komplex na luxusní rezort. Poptávka se objevila vzápětí. „V současnosti máme rezervace na první rezidence a zájemci se ozývají z celé Evropy,“ potvrdil velkou poptávku Igor Klajmon, ředitel developmentu CPI Group.

Architektonický koncept rezortu i jednotlivých rezidencí pochází od studia JP Gomis Architects. Prodej a komunikaci s klienty zajišťuje francouzská realitní kancelář Sotheby’s Côte d'Azur.

Projekt s celkovou investicí 150 milionů Eur počítá s kompletním dokončením na jaře příštího roku.

Základní údaje k projektu Palais Maeterlinck:

Plocha rezortu:           3,89 hektarů
Obytná plocha:           7 000 m2    
Počet apartmánů:      18
Rozloha apartmánů:   100 – 400 m2
Délka pobřeží/pláže:   600 m
Cena za apartmán:    25 – 45 000 Eur/m2
Celková investice:      150 mil. Eur

Více informací o projektu najdete na www.palais-maeterlinck.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…