CPI Group staví nové kanceláře Meteor C

13.12.2013 18:16

Investiční realitní skupina CPI Group staví nové kanceláře v pražském Karlíně, který patří v metropoli mezi lukrativní kancelářské lokality.

CPI Group staví nové kanceláře Meteor C
Foto: CPI Group
Popisek: CPI Group

Projekt Meteor C přímo u stanice metra Křižíkova bude novou částí již fungujícího administrativního komplexu Meteor. Kromě dvou podzemních pater parkovacích stání nabídne také obchodní jednotky v přízemí a až 5 tisíc m2 kanceláří prvotřídní kvality. Prostory bude možno flexibilně dělit dle přání nájemců a některé prostory svým nájemcům nabídnou také příjemnou terasu. „Na pozemku v těsné blízkosti výstupu z metra jsme se rozhodli vystavět vysoce atraktivní kancelářskou budovu, která logicky uzavře celý komplex Meteor Centre Office. Meteor byl vždy známý výborným poměrem kvalita/cena, o čemž svědčí i téměř stoprocentní obsazenost budovy A a B. Tento poměr chceme určitě zachovat i pro Meteor C. Pokud jde o pronájmy, v tuto chvíli začínáme jednat s prvními zájemci,“ řekla Eva Lovětínská, manažerka pronájmů CPI Group.

V současné době se pracuje na spodní stavbě, kde probíhá zajištění základové jámy. Předpokládaným termínem dokončení je konec roku 2014, výše investice včetně pořizovací ceny pozemku by se měla pohybovat kolem 287 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…