ČPZP je pro klienty opět dostupnější. Díky nové pobočce v Nové Karolině Parku Ostrava

08.01.2019 13:50

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP) otevřela v Ostravě novou pobočku. Od začátku ledna si klienti třetí největší zdravotní pojišťovny v ČR mohou vyřizovat své záležitosti také v budově Nová Karolina Park a spojit tak návštěvu pobočky s nákupem, schůzkou v bance nebo relaxací v přilehlém parku. Pobočka je navíc dobře dostupná autem i MHD a nabízí také bezbariérový přístup.

ČPZP je pro klienty opět dostupnější. Díky nové pobočce v Nové Karolině Parku Ostrava
Foto: ČPZP
Popisek: Nová pobočka ČPZP v budově Nová Karolina Park Ostrava

Administrativní budova Nová Karolina Park se nachází na adrese 28. října 3348/65 v Moravské Ostravě. Pobočka pojišťovny sem byla přestěhována z původní adresy z ulice Stodolní 316/2, která neumožňovala bezbariérový přístup. Klienti se sem pohodlně dostanou tramvají, autobusem, vlakem, ale i vlastním vozem, pro který je tu dostatek místa v podzemních garážích či na parkovacích místech u budovy. Pro rodiče s dětmi je na pobočce k dispozici dětský koutek, díky kterému se během návštěvy pobočky děti vhodně zabaví. Vyřizování pojišťovacích záležitostí pak mohou klienti spojit s nákupem nebo zábavou v blízkém obchodním centru.

Pobočková síť ČPZP má divizní uspořádání, v jehož čele stojí Ing. Jana Karpetová. Celkem tři divize zastřešují 109 poboček, které se nacházejí na celém území ČR. „Naším cílem je poskytovat na všech pobočkách profesionální služby na vysoké úrovni, klademe ale důraz také na elektronickou komunikaci s naší zdravotní pojišťovnou. Základním nástrojem pro vzdálenou komunikaci je produkt Elektronická přepážka dostupný na stolních počítačích a noteboocích. Pro mobilní telefony a tablety je pak určena aplikace Zdraví v mobilu,“ říká divizní ředitelka Jana Karpetová.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna registruje téměř 1,3 milionu klientů. Třetí největší zdravotní pojišťovna v zemi má 109 poboček po celé republice. Klientům spolu s dostupnou a kvalitní zdravotní péčí nabízí atraktivní programy plné výhod, slev a bonusů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…