ČSOB Rychlý úvěr na podnikání si mezi českými podnikateli našel své příznivce

12.10.2012 10:03

Na začátku února ČSOB představila produkt Rychlý úvěr na podnikání, který umožňuje rychle a snadno získat až 1,5 milionu korun se zajištěním blankosměnkou nebo až 150 tisíc korun bez zajištění. Ze všech žadatelů o účelový úvěr poskytovaný živnostníkům a malým firmám si o Rychlý úvěr na podnikání požádalo a získalo ho 68 % klientů.

ČSOB Rychlý úvěr na podnikání si mezi českými podnikateli našel své příznivce
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

„Od února do konce září evidujeme díky Rychlému úvěru na podnikání zvýšený zájem o úvěry ze strany živnostníků a malých a středních firem. Živnostníci se na celkovém počtu nových žádostí podílejí dvěma třetinami. V jejich případě byla průměrná výše úvěru 282 tisíc korun, což je nižší než u klientů z oblasti malých a středních firem, kde se limit pohyboval okolo 606 tisíc korun,“ říká Martin Eyberger, výkonný manažer segmentu Podnikatelé a firmy ČSOB.

S ČSOB Rychlým úvěrem na podnikání si klient může půjčit do 1,5 milionu Kč, minimálně však 50 000 Kč na dobu až 5 let s měsíčními anuitními splátkami, bez potřeby vlastních zdrojů. Do 150 000 Kč je úvěr poskytován bez zajištění. Výhodou je rychlost, kdy se peníze klientovi na jeho účet vedený v ČSOB připíší neprodleně po podpisu úvěrové smlouvy. Klienti vítají minimum požadovaných dokumentů, a že pro čerpání úvěrových prostředků bance již nemusejí předkládat žádné další doklady. Dále klienti velmi pozitivně hodnotí akce vyhlašované bankou k cenovým podmínkám, v tomto případě na snížení úrokové sazby. Vhodný je i pro klienty podnikající pouze jeden rok, díky nutnosti předložení jen jednoho daňového přiznání za uplynulých 12 měsíců.

Více informací naleznete na stránce:
http://www.csob.cz/cz/Firmy/Podnikatele/Uvery/Stranky/CSOB-Rychly-uver-na-podnikani.aspx

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSOB

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec