ČSÚ: Tiskovou mluvčí Sčítání 2021 je Jolana Voldánová

04.11.2020 16:52

Dlouholetá moderátorka České televize Jolana Voldánová se stala tiskovou mluvčí a tváří projektu Sčítání 2021. Na pozici nastupuje k dnešnímu dni. Kromě standardního mediálního servisu se bude podílet i na přípravě a realizaci komunikační strategie sčítání.

ČSÚ: Tiskovou mluvčí Sčítání 2021 je Jolana Voldánová
Foto: ČSÚ
Popisek: Logo Českého statistického úřadu

„Jolana Voldánová je ostřílenou profesionálkou, jejíž zkušenosti budou pro projekt Sčítání 2021 jednoznačným přínosem. Jsem rád, že se rozhodla využít naší nabídky, a stává se důležitou součástí komunikačního týmu největšího statistického šetření v zemi,“ říká Marek Rojíček, předseda Českého statistického úřadu.

„Bude zajímavé zjistit, jak jsme se od posledního sčítání změnili, jak se nám v téhle zemi žije a s čím bychom potřebovali pomoct. A my díky Sčítání 2021 budeme znát odpovědi. Přesvědčit lidi, že to není jen zákonná povinnost, ale velmi smysluplná akce, bude i můj úkol,“ říká Jolana Voldánová.

Jolana Voldánová odstartovala svou profesní dráhu v Československém rozhlase, odkud po čtyřech letech odešla do redakce zpravodajství České televize. Osmnáct let byla jednou z tváří hlavního zpravodajského pořadu Události. Po odchodu z televize se věnovala moderování společenských i odborných akcí, pravidelně vede mediální tréninky, kurzy krizové komunikace a firemní workshopy. Posluchači Českého rozhlasu ji mohli zaznamenat ve vlastní talk show nazvané Rande s Jolanou, návštěvníci serveru Aktuálně.cz zase v autorském pořadu Kafe s Jolanou. Mimo to je i autorkou stejnojmenné knihy rozhovorů. Jolana je nadšená cestovatelka a v posledních letech i motorkářka.

Sčítání lidu, domů a bytu 2021 odstartuje 27. března 2021 a potrvá až do 11. května. Projekt se koná jednou za deset let a jeho cílem je získání přesných a aktuálních dat, která slouží k efektivnějšímu plánování mnoha aspektů veřejného života včetně vzdělávání, zdravotní a sociální péče či integrovaného záchranného systému. Sčítání 2021 je primárně připravováno jako online, vůbec poprvé v naší historii.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…