ČT: Simona Stašová získala cenu v USA

23.04.2014 8:40

Herečka Simona Stašová získala na právě skončeném Mezinárodním filmovém festivalu v Tiburonu v USA (10. - 18. 4. 2014) cenu za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Sebemilenec.

ČT: Simona Stašová získala cenu v USA
Foto: ČT
Popisek: Nové logo České televize

Příběh o lidské závislosti, lásce, sobectví, psychickém a fyzickém násilí natočil v brněnském studiu České televize loni v létě podle námětu spisovatelky Simony Monyové režisér Filip Renč. Na obrazovkách ČT1 měl film premiéru v prosinci. Hereckým partnerem Simony Stašové byl Jaromír Dulava.

Už v začátcích natáčení se režisér netajil tím, že se jedná o výrazný herecký film, ve kterém sází na herecké umění obou hlavních představitelů. Že sázel na jistotu dokazuje i cena z Tiburonu. Simona Stašová ji převzala osobně, spolu s Filipem Renčem byli hosty festivalu.

Hana Orošová, tisková mluvčí ČT TS Brno

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká televize

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…