ČVUT: Den otevřených dveří nabídne ukázky moderní techniky

27.01.2015 14:58

České vysoké učení technické, Fakulta dopravní a Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská pořádá Den otevřených dveří, na kterém představí nejmodernější techniku. Budoucí studenti se tak budou moci seznámit s učebnami a možnostmi ubytování. O své zkušenosti se podělí také absolventi bakalářské studia.

ČVUT: Den otevřených dveří nabídne ukázky moderní techniky
Foto: ČVUT
Popisek: ČVUT

Ve čtvrtek 5. února se mohou zájemci o studium na Fakultě dopravní seznámit s možnostmi vzdělávání, které nabízí Fakulta dopravní v Děčíně. „V současné době je na zdejším pracovišti pouze bakalářské studium, navazující magisterské studium bude otevřeno v následujícím školním roce. Noví studenti tak budou moci navštěvovat fakultu v jednom místě po celou dobu svého studia,“  řekl Miroslav Svítek, děkan Fakulty dopravní.  Mimoděčínským ČVUT nabízí možnost ubytování na koleji umístěné v historické budově bývalé zámecké sýpky v centru města, kde se nachází také špičkově vybavené učebny. Fakulta je zapojena do mezinárodních projektů a úzce spolupracuje se Západosaskou vysokou školou ve Zwickau. V současné době na fakultě vzniká nejmodernější místnost pro vizualizaci a simulaci. „Díky poslednímu projektu, na kterém nyní pracujeme,  budou moci studenti využívat laboratoř virtuální reality a laboratoř se simulátorem jízdy,“ doplnil Miroslav Svítek. Nově vzniklé centrum umožní studentům vytvářet různé varianty průběhu silnic, železničních nebo plavebních tras, modely budov, parků apod. Podle Ondřeje Smíška, který je vedoucím děčínského pracoviště ČVUT, budou moci studenti využívat také výměnných stáží typu Erasmus na Západosaské vysoké škole ve Zwickau.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zdravotnictví: Výrazný nárůst jistoty pro všechny lékaře

16:13 Ministerstvo zdravotnictví: Výrazný nárůst jistoty pro všechny lékaře

Ssignatářům Dohody a členům pracovní skupiny, kterou vytvořilo Ministerstvo zdravotnictví za účelem …