ČVUT: Veletrh iKariéra 2019 přivítá v Kampusu Dejvice přes 190 firem

03.04.2019 21:33

Studentská organizace IAESTE zve již na 25. ročník Veletrhu pracovních příležitostí iKariéra ČVUT v Praze, který se uskuteční ve dnech 9. – 10. dubna 2019, vždy od 9.00 do 16.00 hodin.

ČVUT: Veletrh iKariéra 2019 přivítá v Kampusu Dejvice přes 190 firem
Foto: ČVUT
Popisek: ČVUT, logo.

Po vzoru minulého roku se mohou studenti během dvou dní těšit na více než 190 vystavujících firem a bohatý doprovodný program. Jeho součástí budou konzultace profesních životopisů, startupů a kariérní poradenství, přednáška Marcuse Orlovského na téma "How to engineer a better future" a odpočinkové zóny.

Společnosti se budou prezentovat studentům ČVUT v dejvickém kampusu v budovách Fakulty elektrotechnické, Fakulty strojní, Fakulty informačních technologií a Fakulty architektury, Fakulty stavební a v Národní technické knihovně.

Veletrh iKariéra každoročně navštíví na ČVUT přes 5 000 studentů, kteří tak dostávají příležitost poznat své potenciální zaměstnavatele z blízka a propojit své studium s praxí. Snahu zaujmout talentované studenty dokazují i aktivity na stáncích jednotlivých firem. Chybět nebudou soutěže pro studenty, ukázky technologií, venkovní expozice, modely aut, stavební buňka a další lákadla.

Veletrh pracovních příležitostí iKariéra na ČVUT je součástí série pracovních veletrhů po celé České republice. Pořadatelem je studentská organizace IAESTE Czech Republic, která v České republice působí díky dobrovolné práci studentů.

Více informací najdete ZDE

České vysoké učení technické v Praze patří k největším a nejstarším technickým vysokým školám v Evropě. V současné době má ČVUT osm fakult (stavební, strojní, elektrotechnická, jaderná a fyzikálně inženýrská, architektury, dopravní, biomedicínského inženýrství, informačních technologií). Studuje na něm přes 16 000 studentů. Pro akademický rok 2018/19 nabízí ČVUT svým studentům 169 studijních programů a v rámci nich 480 studijních oborů. ČVUT vychovává odborníky v oblasti techniky, vědce a manažery se znalostí cizích jazyků, kteří jsou dynamičtí, flexibilní a dokáží se rychle přizpůsobovat požadavkům trhu. ČVUT v Praze je v současné době na následujících pozicích podle žebříčku QS World University Rankings, který hodnotil více než 4 700 univerzit po celém světě. V celosvětovém žebříčku QS World University Rankings je ČVUT mezi 531. – 540. místem a na 9. pozici v regionálním hodnocení pro Evropu a Asii. V rámci hodnocení pro „Civil and Structural Engineering" je ČVUT mezi 151. – 200. místem, v oblasti „Mechanical, Aeronautical and Manuf. Engineering“ na 201. – 250. místě, „Computer Science and Information Systems" na 251. – 300. místě, „Electrical and Electronic Engineering“ na 201. – 250. pozici. V oblasti „Mathematics“ na 301. – 350 místě, „Physics and Astronomy“ na 201. až 250. místě, „Natural Sciences“ jsou na 283. příčce, „Architecture/Built Environment“ na 150. – 200. místě a v oblasti „Engineering and Technology“ je ČVUT v Praze na 256. místě. Více informací najdete ZDE.

IAESTE je mezinárodní organizace působící v současné době ve více jak 70 zemích celého světa. Její hlavní náplní je zprostředkování zahraničních pracovních stáží především v technických oborech. Od založení bylo zrealizováno na celém světě více jak 350 000 stáží. V ČR působí organizace IAESTE Czech Republic čistě na bázi dobrovolnické práce studentů, a to na 8 technických vysokých školách po celé České republice. Kromě Mezinárodního programu stáží pořádá pro firmy personalistické projekty iKariéra a pomáhá tak studentům přiblížit firemní sféru. Více informací najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…