ČVUT: Vyberte si tu nejlepší školu na veletrhu Gaudeamus

27.10.2017 13:15

Pražští strojaři srdečně zvou na veletrh Gaudeamus do Brna 31. 10. - 3. 11. 2017. Jediný den zde zájemcům postačí, aby si dokázali vybrat tu nejlepší školu jednoduše, rychle a bez stresu. Přijďte za námi na brněnské výstaviště do pavilonu G1.

ČVUT: Vyberte si tu nejlepší školu na veletrhu Gaudeamus
Foto: ČVUT
Popisek: ČVUT, logo.

Hned první den veletrhu - 31. října 2017 od 10.00 hodin - bude prezentovat Fakultu strojní ČVUT v Praze její děkan, prof. Michael Valášek v přednáškovém sále B, pavilonu G2. „Těm, kdo budou mít zájem se mnou promluvit o studiu na naší fakultě, budu po skončení prezentace k dispozici na stánku ČVUT v Praze, u pultu Fakulty strojní,“ vzkazuje návštěvníkům veletrhu děkan Valášek.

Již nyní je přitom možné si vybírat, „Čím chcete být“ (ZDE). Lze tak případně získat inspiraci, na co se děkana Valáška ale i dalších zástupců fakulty vyptat na veletrhu „na živo“.

Fakulta strojní ČVUT v Praze nabízí dvě unikátní studijní a životní příležitosti. Je to jednak studium konstrukce leteckých motorů, které absolventy přivede do budovaného vývojového centra General Electric Aviation CZ, kde za 10 let bude v ČR zcela samostatně vyvíjen nový turbovrtulový letecký motor. Je to velká životní příležitost vyvíjet nejlepší letecký motor na světě s největší průmyslovou firmou na světě. Jednak je to studium nového oboru Průmysl 4.0, kde se studenti připraví na budoucí podobu průmyslu. A zároveň je to opět i velká životní příležitost samostatně utvářet průmysl.

Přesně o týden později 8. a 9. listopadu 2017 pořádá Fakulta strojní ČVUT v Praze Dny otevřených dveří. Návštěvníky čeká prohlídka fakulty a vybraných pracovišť a laboratoří, seznámení s průběhem přijímacího řízení ke studiu, informace o studiu na fakultě, ale také o perspektivách absolventů strojní fakulty.

Přijďte si prohlédnout roboty, leteckou techniku a další zajímavé přístroje a seznámit se s neobyčejným kreativním, ale i kariérním potenciálem studia řady strojních oborů, kde se sní o budoucnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…