Canon nabídne rozšířený výběr speciálních tiskových médií

13.09.2014 9:00

Společnost Canon Europe spouští nový program PIXMA PRO Partner, který uživatelům poskytne rozšířený výběr speciálních tiskových médií kompatibilních s inkoustovými tiskárnami řady Canon PIXMA PRO.

Canon nabídne rozšířený výběr speciálních tiskových médií
Foto: Canon
Popisek: Canon

Program je realizovaný ve spolupráci s výrobci a prodejci papíru a umožní profesionálním a pokročilým amatérským uživatelům tiskáren PIXMA PRO vybírat si papír podle osobních preferencí a požadavků konkrétního tiskového projektu.

Tato iniciativa poskytuje uživatelům přístup k médiím pro inkoustový tisk, která vyhovují standardůmi pro populární řadu tiskáren Canon A3+/13” PIXMA PRO: PIXMA PRO-1, PIXMA PRO-10 a PIXMA PRO-100. Tisková média, která vyhovují těmto kritériím, budou opatřena značkou PIXMA PRO Partner.

Papír se značkou PIXMA PRO Partner si uživatelé budou moci zakoupit bez obav a s vědomím toho, že tento produkt byl testován pro použití na tiskárnách řady PIXMA PRO. Uživatelům se také rozšíří možnosti pro tisk, protože nebudou nuceni používat pouze originální papír Canon. Budou si moci vybírat z široké škály uměleckých a speciálních tiskových médií podle individuálních potřeb a požadavků konkrétního tisku. Pro zajištění optimální kvality tisku lze používat ICC profilyiii pro papír nabízené v rámci této iniciativy jinými společnostmi a lze je mimo jiné získat na webových stránkách výrobců papíru a prodejců papíru.

S novou nabídkou používat kromě originálního papíru Canon také papíry od jiných společností, jež vyhovují standardům Canon, společnost Canon uživatelům poskytuje rozšířený výběr ze speciálních tiskových médií pro různé potřeby a požadavky profesionálních a pokročilých amatérských uživatelů tiskáren.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…