Canon uvádí rychlý a univerzální plochý skener s automatickým podavačem

09.09.2014 10:18

Canon uvádí rychlý a univerzální dokumentový skener imageFORMULA DR-F120. Toto kompaktní zařízení umožní kancelářím produktivnější elektronizaci nejrůznějších firemních dokumentů a usnadní tak ukládání souborů a zefektivní řízení skenovacích procesů.

Canon uvádí rychlý a univerzální plochý skener s automatickým podavačem
Foto: Canon
Popisek: Canon

Nový dokumentový skener imageFORMULA DR-F120 se může díky automatickému podavači dokumentů (ADF) a jednotce plochého skenování pochlubit mimořádným výkonem. Vysokou flexibilitu využijí zejména organizace, které potřebují skener vhodný pro digitalizaci široké škály obchodních dokumentů.

Podpora produktivity v kancelářích

Kompaktní a elegantní provedení předurčuje skener imageFORMULA DR-F120 pro použití v malých kancelářích a firemních odděleních. Nový model šetří místo na pracovním stole, neopouští však profesionální design, který je synonymem pro širokou škálu kancelářských produktů značky Canon.

Estetický design doplňují užitečné funkce, které zjednodušují zpracování dokumentů a zvyšují produktivitu práce kancelářských uživatelů. Skener je vhodný pro nárazové i pravidelné skenovací úlohy, je opatřen panelem pro ovládání jedním dotekem a skenuje rychlostí až       20 stránek za minutu. Součástí nového modeluje robustní podavač pro spolehlivé a hladké podávání i oddělování různých typů médií.

Díky automatickému podavači podporuje imageFORMULA DR-F120 dávkové skenování různých typů dokumentů. V rámci jedné úlohy tak mohou uživatelé kombinovat tenké a silné papíry, vizitky, ale i velká média s délkou do 1 metru. Plochý skener rozšiřuje škálu podporovaných médií o řadu dalších typů, které vyžadují ruční obsluhu – například knihy, pasy a fotografické časopisy. Nový skener imageFORMULA DR-F120 podporuje i skenování větších dokumentů ve formátu Legal.

Intuitivní software

Součástí dodávky skeneru imageFORMULA DR-F120 je intuitivní skenovací software Canon CaptureOnTouch 3, díky kterému mají uživatelé k dispozici rychlé skenovací režimy i nástroje pro automatické zpracování obrazu. Tyto nástroje umožňují snadnou optimalizaci kvality           a celkové vylepšení obrazu, a to bez složitého nastavování. CaptureOnTouch 3 umožňuje následnou editaci včetně úpravy kontrastu, barevného režimu, a dokonce i uložení pouze vybrané části naskenovaného dokumentu. Podpora optického rozpoznávání znaků (OCR) nejen umožňuje uložení naskenovaného výstupu do dokumentů různých formátů, ale také vytváření souborů PDF, které je možné prohledávat a editovat. Velmi snadné je i sdílení dokumentů. Uživatelé mohou sken odeslat do více cílových umístění najednou, případně výstup nahrát do některého z cloudových úložišť. Mezi podporované cloudy patří například Sharepoint, DropBox, Evernote, OneDrive, GoogleDrive, a SugarSync.

„Firemní zákazníci si stále častěji uvědomují výhody, které přechod k digitalizovaným kancelářským prostředím přináší. A mnohé organizace již na tyto výhody dosáhly,“ říká Jiří Jedlička, produktový manažer divize dokumentových skenerů společnosti Canon CZ. „Jmenujme například časové úspory zaměstnanců díky snadnému a okamžitému přístupu       k důležitým dokumentům, a tedy i zvýšení produktivity kanceláří. Tyto výhody se pozitivně odrážejí i na poptávce zákazníků po vysokorychlostním skenování. Náš nový skener imageFORMULA DR-F120 nabízí nejen spolehlivou vysokorychlostní digitalizaci dokumentů, ale může se pochlubit i univerzální funkcionalitou. Navíc za velmi konkurenceschopnou cenu.“

Dostupnost

V Evropě bude dokumentový skener imageFORMULA DR-F120  v prodeji na konci září 2014.

 

O společnosti

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí              v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…