Celní správa: Razie na Ostravsku odhalila devatenáct nelegálních heren

29.12.2019 7:37

Celní správa na Ostravsku uskutečnila kontrolní akci VIDLE, která byla zaměřena na nelegální hazard. V rámci jednodenní razie bylo odhaleno devatenáct nelegálních heren.

Celní správa: Razie na Ostravsku odhalila devatenáct nelegálních heren
Foto: CS ČR
Popisek: Celní správa ČR, logo

Celníci z dalších šesti celních úřadů z Královéhradeckého, Pardubického, Olomouckého, Jihomoravského, Zlínského kraje, Hlavního města Praha a Generálního ředitelství cel pomáhali svým kolegům kontrolovat dvacet provozoven, u kterých měli podezření, že se jedná o nelegální hazard.

Šedesát dva celníků v devatenácti provozovnách zajistilo celkem 81 herních zařízení (13 kvízomatů, 66 kvízomatů Pegasus, 2 kvízomaty Futura), ke kterým nebylo předloženo patřičné povolení pro jejich provoz. Při kontrolách zajistili celníci platební prostředky ve výši 42 300 Kč a 42 kusů žetonů a losů.

Celní správa se dlouhodobě zaměřuje na odstranění nelegálního hazardu z veřejného života občanů. Od počátku roku celníci provedli 1390 kontrol, objevili 260 nelegálních heren, zajistili 990 herních zařízení a více než 885 600 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…