Centrum sociálních služeb Praha: Očkování psů lidí bez domova

22.11.2019 22:01

Dalších 28 psů lidí bez domova bylo včera v pražské Michli očkováno proti vzteklině, infekčním onemocněním a byly jim podány přípravky proti vnitřním parazitům, třináct jich bylo nově očipováno.

Centrum sociálních služeb Praha: Očkování psů lidí bez domova
Foto: csspraha.cz
Popisek: Centrum sociálních služeb Praha - logo

Bezplatnou akci již po deváté uspořádalo Centrum sociálních služeb Praha ve spolupráci s MVDr. Martinem Šmelhausem, kterému moc děkujeme za skvělý přístup k pejskům i jejich majitelům.

„Těší nás stálý zájem majitelů psů lidí bez přístřeší, kteří mají starost o zdraví svých miláčků. Kromě toho se touto preventivní akcí daří nejen chránit samotné psy, ale i Pražany, kteří se s nimi mohou na veřejných prostranstvích dostat do kontaktu,“ řekla k akci zástupkyně ředitele Centra sociálních služeb Praha Ludmila Tomešová s tím, že v rámci devíti uspořádaných akcí bylo očkováno a označeno čipem již 184 psů.

Kromě toho měli majitelé čtyřnohých miláčků možnost konzultovat zdravotní stav a dozvědět se o možnostech péče o své psy. Všichni byli moc odvážní, celá akce proběhla v přátelské a hravé atmosféře, kdy darované tenisové míčky vyhrávaly nad strachem z injekcí.

Další takováto akce se plánuje na jaro příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…