Česká manažerská asociace: Do lednových dní s novými poznatky

30.12.2018 21:59

Nový rok si v ČMA přejeme začít optimisticky. Proto se 7. ledna v Praze sejdeme při příležitosti novoročního přípitku, kde se na vás budou těšit například Pavel Kafka, prezident ČMA, a Ivo Gajdoš, výkonný ředitel asociace. Sledujte POZVÁNKU s podrobnostmi.

Česká manažerská asociace: Do lednových dní s novými poznatky
Foto: Česká manažerská asociace
Popisek: Česká manažerská asociace, logo.

Svěřenské fondy jako účinný nástroj ochrany rodinného majetku. Takový název nese seminář pořádaný Petrou Misterkovou, předsedkyní dvou regionálních klubů ČMA a majitelkou společnosti VERDERA Consulting. Na projektu také spolupracuje investičně poradenská firma Cimpel & Partners.  Kurz je navržen zejména pro statutární zástupce, reprezentanty rodinných firem i všechny, pro něž je ochrana majetku důležitou prioritou. Seminář se uskuteční 15. ledna v Plzni. Detailní informace jsme pro vás přichystali ZDE.

Pražský manažerský klub z kraje roku čeká 258. setkání. Uskuteční se v kongresovém hotelu Clarion v pražských Vysočanech 17. ledna.  Tématem akce bude využití pravé mozkové hemisféry, sídla kreativity, intuice. Pravá mozková hemisféra je zdrojem neotřelých nápadů, které mohou změnit život, manažerskou praxi i celý svět. Hostům se bude věnovat Petr Vladyka, odborník v oblasti psychologie a psychoterapie. Detail setkání naleznete ZDE.

Rodinný pivovar Popper nedaleko Hradce Králové je proslulý nejen originálními pivními speciály, ale mnoho manažerů jej poznalo jako místo plné vřelosti, humoru a veselí. Například i ze setkání Regionálního klubu Severovýchodní Čechy. Bude dějištěm Novoročního přípitku klubu i v roce 2019. Uskuteční se 24. ledna a bude se na co těšit. Více zjistíte ZDE.

V lednu ČMA otevřeme také široké veřejnosti. Pořádáme totiž den otevřených dveří, který přiblíží zájemcům funkci asociace a její poslání nejen jako profesního celku. O detailech vás budeme brzy informovat, nezapomeňte sledovat na našem webu sekci CHYSTANÉ AKCE.

Seminář pro podnikatelskou veřejnost spolupořádaný Českou podnikatelskou radou pro udržitelný rozvoj CBCSD se uskuteční 22. ledna v Praze. Jeho tématem jsou Offsety a kompenzace skleníkových plynů jako součást klimatické politiky podniků. V rámci programu se více zaměříme na offsetové projekty. Pozvánku naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…