Česká pošta: Ježíšek i letos vyrazí na Boží Dar

28.11.2017 8:45

Stalo se už tradicí, že na poště Partner na Božím Daru funguje od 1. prosince tzv. Ježíškova pošta.

Česká pošta: Ježíšek i letos vyrazí na Boží Dar
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Do místní speciální poštovní schránky mohou všechny děti a jejich rodiče během celého roku vkládat a posílat do ní svá vánoční přání. V posledním měsíci roku pak Ježíšek přání rozešle jejich adresátům, a to doplněná speciálním poštovním razítkem. To letošní bude obsahovat nápis Boží Dar a používáno bude až do 23. prosince 2017. V obrazu razítka je adventní věnec, jehož autorkou je výtvarnice Iveta Holešová. Všichni zájemci o speciální příležitostné razítko „od Ježíška“ mohou své dopisy či pohlednice zasílat na adresu Vánoční pošta, Boží Dar 1, 362 62. Všechny zásilky určené k orazítkování musejí být opatřené cílovou adresou a známkou. Ježíškova pošta funguje už od roku 1994.

Boží Dar  Tradiční Vánoce v Brně, Brno 1

Speciální příležitostné vánoční razítko je letos vytvořeno také pro brněnskou poštu v ulici Orlí. Bude obsahovat text „Tradiční Vánoce v Brně, Brno 1“. Razítko bude používáno od 1. do 29. prosince 2017 poštou Brno 1. V obrazu razítka je hvězda s kometou, káď s kapry a Brněnský drak. Autorem razítka je Pavel Sivko. Návštěvníci Pražského hradu si zase od 27. 12. 2017 do 2. 1. 2018 mohou své zásilky nechat orazit razítkem s motivem kalendáře s daty a s nápisem PF 2018 Praha 012 – Hrad. Autorem je výtvarnice Iveta Holešová.

PF 2018 Praha 012 – Hrad

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…