Česká pošta: Pohlednice Online letí raketově vzhůru

09.01.2018 16:17

Pohlednice Online se pevně usadila v portfoliu České pošty. Zákazníci stále více využívají možnost posílat originální fotografie v elektronické podobě tak, aby adresátům přišly jako klasický papírový pohled.

Česká pošta: Pohlednice Online letí raketově vzhůru
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Služba funguje od roku 2015 a k poslednímu dni loňska se pomyslné počítadlo odeslaných Pohlednic Online zastavilo na úctyhodné příčce s pořadovým číslem 772 244.

Počty hovoří jasně. V roce 2015 prošlo přepravní sítí České pošty 93 523 Pohlednic Online. O rok později to bylo již 229 445. Rok 2017 pak do schránek adresátů přinesl celkem 449 276 Pohlednic Online.

Odesilatelé si mohou zvolit velikost Pohlednice ze tří formátů. Dlouhodobě nejoblíbenějším typem je A6 s 55% zvolením, následují A5 s 30 % a formát DL představuje 15 % odeslaných Pohlednic Online. Statistiky ukazují, že klienti pro předplacení služby volí nejčastěji voucher s 11 pohlednicemi.

93 % Pohlednic Online směřuje na adresu v České republice, 6 % putuje do Evropy a jedno procento se podívá za hranice kontinentu do světa.

Aplikace Pohlednice Online je ke stažení zdarma, využít lze také webové stránky. Platba probíhá buď jednorázově prostřednictvím platební karty, nebo voucherem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …