Česká pošta: Velikonoční období obohatilo přes 50 tisíc Pohlednic Online

07.04.2021 21:10

Letošní Velikonoce poznamenala epidemická opatření. Lidé nemohli cestovat za svými nejbližšími napříč okresy. V řadě případů tak jako připomínku nejvýznamnějších křesťanských svátků využili Pohlednice Online České pošty.

Česká pošta: Velikonoční období obohatilo přes 50 tisíc Pohlednic Online
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Během 11 předvelikonočních dnů poslali klienti 50 026 Pohlednic Online. Překonali tak magickou padesátitisícovou hranici a o 344 zaslaných Pohlednice Online překonali stejné období loňského roku. Pohlednice Online funguje od roku 2015 a odesláno jich bylo téměř 3,7 milionu.

Aplikace nabízí zajímavé vychytávky, jako jsou např. tematické letní rámečky nebo možnost ukázat přátelům, kde jste byli, vložením mapy na zadní stranu pohlednice. Odeslat ji zvládne opravdu každý, stačí si jen zdarma stáhnout aplikaci „Pohlednice Online“ do svého mobilního telefonu, anebo spustit webovou aplikaci na svém počítači. Pak už jen stačí postupovat podle instrukcí.

Odesilatelé si mohou zvolit velikost pohlednice ze tří formátů. Dlouhodobě nejoblíbenějším typem je A6, následují A5 a dlouhý formát DL. Po zaplacení a online odeslání z mobilní aplikace Pohlednice Online nebo webu (ZDE), ji Česká pošta vytiskne a adresátovi doručí jako klasickou pohlednici vytištěnou na speciálním papíře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…