Česká pošta: Zákazníci rušených pošt si zásilky vyzvednou na nástupnických pobočkách

22.06.2023 13:21 | Tisková zpráva

Česká pošta v souvislosti s redukcí své pobočkové sítě připravila pro své zákazníky informační kampaň. Ta jim poskytuje informace o nástupnických poštách za zrušené pobočky a tipy, jak zefektivnit využívání poštovních služeb.

Česká pošta: Zákazníci rušených pošt si zásilky vyzvednou na nástupnických pobočkách
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Hlavní komunikační platformou je informační web (ZDE), kde zákazníci najdou všechny aktuální informace. Seznamy rušených i doporučených pošt v okolí, důležité termíny, adresy i otevírací dobu. A také odpovědi na nejčastější otázky.

Jak na výše uvedeném webu (ZDE), tak i na informačních letácích na rušených poštách najdou klienti informaci, odkdy se jejich zásilky v případě nezastižení adresáta budou ukládat na nové nástupnické pobočce, a také informaci, o kterou poštu se jedná.

U většiny rušených poboček se listovní zásilky ukládají na nástupnické pošty od 14. 6. a balíky od 23. 6. Všechny ostatní služby jsou k dispozici až do 30. 6., kdy se pobočky trvale uzavřou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…