Česká pošta hostila setkání interních auditorů

15.06.2022 9:15 | Tisková zpráva

V úterý 14. června se v historické budově České pošty pod záštitou generálního ředitele Romana Knapa uskutečnil 8. ročník setkání Klubu ředitelů interních auditorů, jež pořádá Český institut interních auditorů ve spolupráci s ředitelem interního auditu některé z významných členských organizací.

Česká pošta hostila setkání interních auditorů
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Kromě zástupců členských organizací se tohoto prestižního profesního setkání kromě generálního ředitele České pošty Romana Knapa zúčastnil i předseda její dozorčí rady Martin Friedrich Herrmann a předseda Výboru pro audit Petr Stiegler.

„Cílem setkání je především výměna zkušeností a zjištění, jak interní audit a přidružené aktivity fungují jinde. Troufám si tvrdit, že v propojování interního auditu, řízení rizik, compliance a dalších analytických činností patří naše firma v České republice ke špičce, nicméně se jedná o stále živé obory, tudíž nových znalostí a názorů není nikdy dost,“ říká za Českou poštu letošní pořadatel Milan Herian, manažer specializovaného útvaru interní audit a řízení rizik. Česká pošta měla být pořadatelskou organizací již v roce 2020, nicméně z důvodu covidových omezení bylo její hostitelství odsunuto na letošní rok.

Hlavními body setkání byly prezentace interního auditu, řízení rizik a compliance na České poště završené odbornou diskusí.

Kromě výše jmenovaných se setkání zúčastnili ředitelé interních auditů společností Nejvyšší kontrolní úřad, Ernst & Young, KPMG Česká republika, Deloitte Audit, s. r. o., Česká televize, ČEZ, ČEPS, Pražská energetika, a. s., Pražská plynárenská, a. s., Pražská teplárenská, a. s., Správa železnic, Kooperativa pojišťovna, a. s. – V. I. G., Allianz pojišťovna, a. s., CPI Services, a. s., NLT, a. s., MONETA Money Bank, Český institut interních auditorů, Generali Česká pojišťovna, ORLEN Unipetrol RPA, České dráhy, a. s. a Letiště Praha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …