Česká pošta od února 2018 mění ceny vybraných služeb

02.01.2018 13:36

Cílem České pošty je nabídnout občanům ČR takové portfolio poštovních i nepoštovních služeb, aby byly uspokojeny všechny jejich potřeby a požadavky jak z hlediska kvality, tak i dostupnosti. Česká pošta upravuje od 1. 2. 2018 svoji cenovou politiku.

Česká pošta od února 2018 mění ceny vybraných služeb
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Cena obyčejného psaní se zvýší o tři koruny. Vzroste také cena doporučeného psaní, konkrétně o šest korun. Cena Balíku Do ruky nebo Balíku Na poštu do dvou kilogramů zůstává stejná.

Výhodnější ceny ve srovnání se základním ceníkem získají držitelé Zákaznické karty České pošty, kterou si mohou zdarma pořídit na pobočkách České pošty nebo prostřednictvím internetu ZDE. Nové poštovní podmínky se všemi změnami jsou publikovány na webu České pošty a budou k dispozici na všech poštách.

Česká pošta spravuje jednu z nejhustších sítí kamenných poboček v Evropě. Provozuje vlastní rozsáhlou logistickou a přepravní síť, díky které dokáže obsloužit občany ve všech lokalitách ČR. Česká pošta zaměstnává více než 31 tisíc zaměstnanců, a tím se řadí mezi největší české zaměstnavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…