Česká pošta spolupracuje s portálem Wish

23.08.2021 12:51 | Tisková zpráva

Česká pošta navázala přímou spolupráci s další internetovou obchodní platformou. Poté, co v roce 2020 uzavřela smlouvu se společností Aliexpress, je dalším obchodním portálem, se kterým bude Česká pošta spolupracovat, platforma Wish.

Česká pošta spolupracuje s portálem Wish
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Největší výhodou pro klienty je, že své objednané zásilky nebudou muset danit, protože to za ně včetně příslušné administrativy vyřídí právě Wish.

Při doručení prostřednictvím České pošty tak budou mít zákazníci jistotu, že ze zásilky nebudou muset dodatečně platit daň z přidané hodnoty nebo clo, protože zásilky budou předem propuštěny do volného oběhu v rámci EU. Pro zákazníky se při nákupech nic nemění, postup zadávání objednávek přes portál Wish zůstává stejný.

Na Seznam dobrých Zpráv tak můžeme po Aliexpressu připsat další e-shop, který vyzrál na Českou poštu. Proto jsme se ním také podepsali smlouvu a profitovat z toho budou jen a pouze zákazníci v České republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…