Česká pošta získala už podruhé ocenění Firma pro zdraví

06.04.2018 14:58

Senát Parlamentu České republiky s podporou iniciativy Firma pro zdraví uskutečnil v úterý 3. dubna třetí ročník konference s názvem Péče o zdraví zaměstnanců.

Česká pošta získala už podruhé ocenění Firma pro zdraví
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

V rámci této konference získala Česká pošta zlatou cenu. Jde tak již o druhé ocenění v pořadí, titul „Firma pro zdraví“ si za péči o své zaměstnance odnesla Česká pošta již v roce 2016. Titul má dvouletou platnost a podnik ho tak po dvou letech úspěšně obhájil. Letos Česká pošta získala ocenění zlaté, které nás má motivovat v další práci.

Česká pošta svým zaměstnancům nabízí pravidelné preventivní programy. Letos bude například pokračovat v akcích zaměřených na prevenci zhoubného nádoru kůže. Stane se partnerem již 12. ročníku akce „Stan proti melanomu“, který se uskuteční ve třech českých městech – v Praze 10.-11. 5., v Brně 14. 5. a 15. 5. v Ostravě. Kromě toho pošta uspořádá pro zaměstnance vyšetření znamének 11. 6. v Liberci a 8. 9. v Praze.

Spolu s Českou poštou byly oceněny také firmy Kaufland ČR, DHL, EDWARDS, ept connector či Centrum sociální pomoci Vodňany. Za Českou poštu cenu převzali Ivan Feninec, ředitel úseku lidských zdrojů a Marta Horáková, ředitelka sekce personální procesy. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…