Česká spořitelna: Festival Colours of Ostrava si užily letos i děti

26.07.2014 10:15

Festivalu Colours of Ostrava se zúčastnilo více než 2000 dětí, do 140 cm výšky postavy totiž mohly navštívit festival Colours of Ostrava zdarma.

Česká spořitelna: Festival Colours of Ostrava si užily letos i děti
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Na dvě tisícovky dětí, ale i na ostatní, návštěvníky festivalu čekalo v Modré zóně České spořitelny a na stánku Nadace Depositum Bonum spousta zábavy a atrakcí, které neměly daleko ke školní látce, přesto přilákaly stovky návštěvníků, aby si je vyzkoušeli nebo prověřili svoje přírodovědné znalosti. Názornou a vtipnou formou objevovali fyziku kolem nás, a nebo si jen prostě přišli zahrát ruské kuželky, fotbálek, vyfotit se ve fotokoutku, udělat si vlastní účes v hair styling koutku a soutěžit o herní konzoli Nintendo Wii U. Česká spořitelna rovněž prezentovala projekt DreamCatcher, který plní sny mladým ve věku 13 - 26 let. Na základě hlasování veřejnosti a odborné poroty jsou vybírány nejzajímavější projekty, které získají finanční podporu od České spořitelny.

„Jako generální partner jsme chtěli prezentovat naše zaměření na podporu nejen kultury, ale i kvalitní multižánrové zábavy, kterou si užijí nejen dospělí, ale i jejich děti. Naše Modrá zóna plná her a zábavy i stánek Nadace Depositum Bonum byly neustále plné, což dokazuje, že se náš záměr podařil,“ řekl Tomáš Kolář, ředitel odboru korporátní marketing a sponzoring České spořitelny.

Letošní festival Colours of Ostrava hostil 41 000 návštěvníků, kteří během čtyř festivalových dní vybrali ze dvou mobilních bankomatů České spořitelny více než 6 mil. Kč. Česká spořitelna připravila pro své klienty 20% akční slevu na vstupném.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…