Česká televize bodovala v anketě Křišťálová lupa

07.12.2020 18:47

Zpravodajský portál České televize ČT24.cz získal v anketě Křišťálová lupa v kategorii zpravodajství a publicistika druhé místo. Hned ve dvou kategoriích se umístil také vzdělávací web ČT edu a koprodukční dokument ČT V síti. Cenu České televize Veřejně prospěšná služba získal projekt Paměť národa.

Česká televize bodovala v anketě Křišťálová lupa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova České televize na Kavčích horách

Celkem ve třech kategoriích se umístily českotelevizní projekty v patnáctém ročníku ankety Křišťálová lupa. V kategorii zpravodajství a publicistika obsadil druhou příčku web ČT24.cz. Nejlepší obsahovou inspiraci přinesl dokument koprodukovaný Českou televizí V síti a hned za ním se umístil vzdělávací portál ČT edu. Snímek V síti i ČT edu se společně umístili také v první pětici v kategorii Projekt roku.

Cenu České televize Veřejně prospěšná služba letos získal projekt Paměť národa, jedna z nejrozsáhlejších sbírek vzpomínek pamětníků v Evropě. Databázi spravuje nezisková organizace Post Bellum.

Cena českého internetu, anketa Křišťálová lupa, je pravidelným hlasováním veřejnosti a odborné poroty, v němž se vybírají a oceňují nejoblíbenější a nejzajímavější projekty, služby a osobnosti české online scény. Do hlasování se v letošním ročníku zapojilo téměř 100 tisíc hlasujících.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…