České dráhy: Karlovarským Chodovar expresem na slavnosti piva

16.08.2019 18:47

České dráhy vypraví 17. srpna zvláštní vlak s názvem Karlovarský Chodovar expres na tradiční slavnosti piva v rodinném pivovaru Chodovar.

České dráhy: Karlovarským Chodovar expresem na slavnosti piva
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Spoj pojede z dolního nádraží v Karlových Varech přes Bečov nad Teplou a Mariánské Lázně do Chodové Plané.  Zpět se bude vracet přes Mariánské Lázně a Cheb.

Na sobotu 17. srpna připravili pořadatelé slavností v Chodové Plané pro návštěvníky atraktivní program. Vedle tradičních jízd zvláštních vlaků se účastníci mohou těšit na netradiční prohlídky pivovarského provozu, četné koncerty, odemčené skalní sklepy, klání o titul Pivní rytíř a Pivní rytířka a další zábavné hry a soutěže nejen pro děti a hlavně na spoustu ochutnávek piva a specialit na grilu. V rámci doprovodného hudebního programu zahrají například rock´n´rollová skupina Blue Rocket, country skupina Tsunami, skupina Firkin z Maďarska a další. Zajímavé ceny jsou přichystané v pivovarské tombole a na tržišti návštěvníci mohou ochutnat, vyzkoušet, či si dovézt domů rozmanité pivní produkty.

V rámci Pivních slavností v Chodovaru opět mimořádně zastaví v Chodové Plané i vybrané Západní expresy a vlak IC Pendolino 512.

Jízdní řád ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …