České dráhy: Na Zahradu Čech s jízdenkou VLAK+

10.09.2017 8:20

Zahrada Čech je jedna z nejnavštěvovanější zahradnických výstav v Čechách. Letošní podzimní část se koná v Litoměřicích od 15. do 23. září. České dráhy přicházejí už s tradiční nabídkou: jízdenkou VLAK+ se slevou 25 % na zpáteční jízdné.

České dráhy: Na Zahradu Čech s jízdenkou VLAK+
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Výstava zaměřená na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody bude tradičně trvat devět dní a návštěvníci se můžou těšit na pestrý sortiment jednotlivých vystavovatelů, řadu novinek i bohatý kulturní program.

Návštěvníci, kteří se na výstavu vydají vlakem, můžou využít výhodnou nabídku Českých drah: jízdenku VLAK+ Zahrada Čech. Tato jízdenka platí odkudkoliv z ČR, kde staví vlaky ČD, do Litoměřic a zpět a je poskytována se slevou 25 % z ceny obyčejné zpáteční jízdenky ve 2. třídě. První den zpáteční jízdenky může být v rozmezí od 15. do 23. září a zpět platí jízdenka do půlnoci následujícího dne. Aby jízdenka VLAK+ platila i pro zpáteční cestu, musí mít razítko z výstavy, které cestující dostanou u stánku Českých drah. Bude umístěný v pavilonu A u hlavní brány z ulice Českolipské.

Do Litoměřic se dá vlakem dojet na zastávku Litoměřice město, která je na trati Ústí nad Labem západ – Lysá nad Labem. Cestující můžou využít také vlakové spojení na trati Lovosice – Litoměřice horní nádraží – Česká Lípa a vystoupit na stanici Litoměřice horní nádraží, případně na zastávce Litoměřice-Cihelna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…