České dráhy: Na Zahradu Čech s jízdenkou VLAK+

10.09.2017 8:20

Zahrada Čech je jedna z nejnavštěvovanější zahradnických výstav v Čechách. Letošní podzimní část se koná v Litoměřicích od 15. do 23. září. České dráhy přicházejí už s tradiční nabídkou: jízdenkou VLAK+ se slevou 25 % na zpáteční jízdné.

České dráhy: Na Zahradu Čech s jízdenkou VLAK+
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Výstava zaměřená na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody bude tradičně trvat devět dní a návštěvníci se můžou těšit na pestrý sortiment jednotlivých vystavovatelů, řadu novinek i bohatý kulturní program.

Návštěvníci, kteří se na výstavu vydají vlakem, můžou využít výhodnou nabídku Českých drah: jízdenku VLAK+ Zahrada Čech. Tato jízdenka platí odkudkoliv z ČR, kde staví vlaky ČD, do Litoměřic a zpět a je poskytována se slevou 25 % z ceny obyčejné zpáteční jízdenky ve 2. třídě. První den zpáteční jízdenky může být v rozmezí od 15. do 23. září a zpět platí jízdenka do půlnoci následujícího dne. Aby jízdenka VLAK+ platila i pro zpáteční cestu, musí mít razítko z výstavy, které cestující dostanou u stánku Českých drah. Bude umístěný v pavilonu A u hlavní brány z ulice Českolipské.

Do Litoměřic se dá vlakem dojet na zastávku Litoměřice město, která je na trati Ústí nad Labem západ – Lysá nad Labem. Cestující můžou využít také vlakové spojení na trati Lovosice – Litoměřice horní nádraží – Česká Lípa a vystoupit na stanici Litoměřice horní nádraží, případně na zastávce Litoměřice-Cihelna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…