České dráhy rozšiřily síť cyklopůjčoven i do Ústeckého kraje

03.08.2017 15:32

ž do neděle 1. listopadu je možné si vypůjčit kola ve stanicích Děčín hlavní nádraží, Lovosice, Roudnice nad Labem a ve stanici Ústí nad Labem hlavní nádraží lze vypůjčená kola pouze vracet. S vypůjčenými jízdními koly je možné naplánovat řadu zajímavých tras Českým středohořím nebo po cyklostezce Labská trasa, a to bez starostí z přepravy kol na místa výletů.

České dráhy rozšiřily síť cyklopůjčoven i do Ústeckého kraje
Foto: red
Popisek: ČD - logo

V nově půjčovnách v Ústeckém kraji je k dispozici celkem 20 horských a trekingových kol v pánské i dámské verzi, a v Děčíně 2 dětská kola a 2 elektrokola. Vydat se na výlet s vypůjčeným kolem ČD je velmi pohodlné a přináší řadu výhod. Zákazník se nemusí vždy vracet na místo startu svého výletu. Na vybraných tratích přepravuje vypůjčené kolo zdarma, může svůj cyklovýlet kombinovat s pěší turistikou a využít bezplatné úschovy v určených stanicích. Zájemcům nabízí dopravce kvalitní kola s předpisovou výbavou a pravidelným servisem. Při zapůjčení kola je nezbytné podepsat nájemní smlouvu, předložit dva osobní doklady (občanský, řidičský průkaz nebo např. In Kartu ČD), zaplatit půjčovné a složit vratnou kauci. Kola jsou registrována v systému CEREK, který je přímo napojen na městskou policii, čímž je zajištěno ještě lepší zabezpečení půjčených kol.

Ceník půjčovného a kontakty naleznete ZDE

V letošní sezóně se síť cyklopůjčoven ČD oproti předchozím rokům výrazně rozšíří a služba bude nově dostupná ve všech krajích České republiky. Kromě už existujících půjčoven a nových půjčoven v Ústeckém kraji si lze kola vypůjčit nově také ve středních Čechách, Libereckém a Moravskoslezském kraji. Veškeré informace o půjčovnách i přepravě kol ve vlacích ČD jsou k dispozici ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…