Český ERP systém PREMIER zaznamenal nejúspěšnější rok ve své existenci

22.03.2014 16:38

Ryze český podnikový a ekonomický informační systém PREMIER završil 15leté výročí své existence významnými úspěchy. V roce jubilea společnosti trhal zájem zákazníků rekordy. K 3 500 spokojeným zákazníkům se jich přidalo dalších 300. Celkový počet prodaných licencí ERP systému PREMIER se vyhoupl již na 15 000. Společnost se tak zařadila mezi pětici nevýznamnějších českých dodavatelů podnikového softwaru.

Český ERP systém PREMIER zaznamenal nejúspěšnější rok ve své existenci
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Spektrum nových zákazníků tvoří firmy a živnostníci napříč obory, což ukazuje na ceněnou univerzálnost systému. Tu dále umocňují volitelné nadstavbové moduly a branžová řešení. Za 15 let intenzivního vývoje a ladění vlastností dokáže ERP systém PREMIER nabídnout adekvátní řešení jakémukoliv subjektu od jednotlivců, malých a středních firem přes významné korporace s rozsáhlou sítí poboček až po úřady státní správy.

„Těší nás nejen fakt, že počty zákazníků každoročně dynamicky vzrůstají, ale také způsob jejich akvizice. Zpětná vazba od našich zákazníků jasně ukazuje, že hlavním faktorem úspěchu při získávání nových zakázek je spokojenost našich stávajících klientů, kteří náš systém následné doporučují vlastním obchodním partnerům.  Obejdeme se tak bez masivních reklamních kampaní a finanční prostředky můžeme investovat přímo do vývoje systému a služeb našim zákazníkům.  Za tuto důvěru upřímně děkujeme,“ dodává Jiří Sonek, obchodní ředitel PREMIER system, a.s.

Nejnověji se mezi společnosti, které pro řízení firemních procesů využívají PREMIER system zařadili například: Wafarex, s.r.o. (strojírenství), Senior Flexonics Czech s.r.o. (české zastoupení výrobce vybavení pro těžký průmysl) či PSS Přerovská stavební a.s. (pozemní stavby).

Evoluční verze PREMIER system X5

Podstatné rozšíření funkcí, posílení přehlednosti, zjednodušení a zrychlení práce  - to jsou průvodní znaky nejnovější evoluční verze systému PREMIER X5, kterou při příležitosti patnáctého výročí od vzniku společnosti PREMIER system firma představila. Nová verze znamená významný krok kupředu v dlouhodobé evoluci systému. Zákazníci se v ní dočkali více než 100 dílčích novinek a vylepšení. Nejvíce se zaměřili na zrychlení práce se systémem, streamlining a implementaci funkcí pro snazší práci v týmech.

Mezi vybrané novinky verze X5 patří:

  • Navigační řádek a inteligentní vyhledávání pro podstatné zrychlení práce,
  • „nalepovací poznámky“ pro přehledné úkolování s termínovou výstrahou,
  • propojení s IP telefony,
  • modernizace přehledů controllingu, pohledávek a závazků,
  • rychlý start s možností automatického výpočtu nejdůležitějších přehledů ihned po spuštění,
  • nástroje pro přehlednější práci v týmu a procesní řízení
  • a mnoho dalších.

O společnosti PREMIER system

Společnost PREMIER system a.s. vznikla v roce 1998 jako ryze česká firma s vlastním know-how. Nyní je předním producentem informačních a ekonomických systémů na tuzemském trhu. Nosným programem společnosti je výroba a distribuce vlastního stejnojmenného ekonomického informačního softwaru PREMIER system pro řízení podniků a firem. Produktovou nabídku doplňují nástavbové moduly a specializovaná řešení pro firemní procesy v téměř jakémkoliv oboru. Po dobu 15leté působnosti na trhu ČR a SR si společnost PREMIER system a.s. vypracovala přední pozici mezi poskytovateli informačních a ekonomických systémů pro menší a střední společnosti.

Tradice a úspěch firmy je založen především na výrobě kvalitních produktů s originálním prostředím a ovládáním, na flexibilitě firmy při řešení individuálních požadavků svých zákazníků, vysoké odborné kvalifikaci zaměstnanců. Stejně tak poskytování komplexních služeb, jejich kvalita a rychlá dostupnost směřuje k hlavnímu cíli společnosti, a tou je maximální spokojenost zákazníků a osobní přístup ke klientovi. Především spokojenost našich klientů a jejich doporučování je hlavním elementem dynamického růstu společnosti a jejího portfolia klientů, které činí více než 3 800 subjektů (více než 15 tis. licencí). Naše dlouhodobé cíle jsou založeny poskytování našich produktů a služeb co nejširšímu spektru zákazníků v kategorii menších a středních společností. Budování dlouhodobého a oboustranně seriózního partnerství je další z hlavních cílů společnosti.
Více informací naleznete na www.premier.cz

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…