Český rozhlas: Nový portál jedním z největších magazínů na českém internetu

31.01.2019 16:45

Český rozhlas přichází od 31. ledna s inovací vstupní stránky www.rozhlas.cz. Nový portál ocení díky responzivnímu přizpůsobení obsahu velikosti displeje především uživatelé mobilních telefonů a tabletů. Přehledný výběr nejnovějších a nejposlouchanějších rozhlasových her a audioknih zase vychází vstříc fanouškům mluveného slova.

Český rozhlas: Nový portál jedním z největších magazínů na českém internetu
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Nový portál Českého rozhlasu nabídne návštěvníkům výrazně více obsahu, přehledně strukturovaného podle žánrů od nejnovějších rozhovorů, komentářů, přes mluvené slovo, dokumenty až po výběr z pořadů o kultuře, vědě, historii nebo přírodě. Nedílnou součástí pestré rozhlasové nabídky jsou také témata, která se věnují životnímu stylu, zábavě či pořadům o gastronomii.

„Nový rozhlas.cz (ZDE) si můžete poslechnout, prohlédnout nebo přečíst. Změnu designu jsme spojili s novým obsahovým konceptem a s ambicí stát se jedním z největších magazínů na českém internetu,“ uvedl ředitel Nových médií Českého rozhlasu Jiří Malina a dodal: „V příštích měsících se zaměříme na další zlepšování našich audioslužeb v projektu můjROZHLAS.“

Na obvyklém místě, ale v nové grafice, najdou návštěvníci nejžádanější službu, tzv. rozcestník stanic, díky kterému se rychle dostanou k poslechu své oblíbené stanice. Nedílnou součástí moderních vysílacích studií jsou i webkamery. Posluchači si tak na portále mohou vybírat nejen z nabídky nejposlouchanějších pořadů, ale i z nejsledovanějších videozáznamů.

Nový portál si během týdne zkušebního provozu prohlédlo více než tisíc návštěvníků. „Z došlých reakcí je více než 90 procent kladných. Důležitější ale bude, jak se nový koncept osvědčí v ostrém provozu,“ řekl vedoucí Redakce online obsahu Ruzbeh Oweyssi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…