Český rozhlas: Plánovaná výluka vysílače Kleť ve středu 17. 7. 2013

16.07.2013 18:10

Na středu 17. července 2013 v době od 9.00 do 15.00 je plánována výluka vysílače Kleť z důvodu pravidelné údržby zařízení. Tato výluka postihne kromě jiných i jihočeskou rozhlasovou frekvenci 106,4 MHz.

Český rozhlas: Plánovaná výluka vysílače Kleť ve středu 17. 7. 2013
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Vysílání Českého rozhlasu České Budějovice bude zcela přerušeno mezi 9. a 11. hodinou. Po zbytek výluky pak bude vysílání šířeno se sníženým vyzářeným výkonem, který se projeví dočasným zhoršením kvality příjmu Českého rozhlasu České Budějovice na odlehlejších místech Jihočeského kraje.

„K dočasnému omezení poslechu naší stanice může dojít také na Slavonicku a Dačicku, které dokrýváme menším vysílačem na kmitočtu 88,2 MHz. Slavonický vysílač je totiž závislý na vysílání z Kleti,“ uvádí Ing. Petr Šimek, vedoucí provozu Českého rozhlasu České Budějovice.

Od 11. hodiny bude Český rozhlas České Budějovice vysílat dle normálního vysílacího schématu bez ohledu na nižší výkon. Do pořadu Písničky pro radost přijímá hudební redakce gratulace jen pro adresáty, kteří se nacházejí v předpokládaném dosahu signálu. Posluchači ze vzdálenějších míst svou gratulaci neuslyší. Již objednané gratulace lze přesunout na jiný termín na telefonním čísle 386 797 251.

Výluka se bude týkat i dalších stanic (zdroj: České Radiokomunikace).
ČRo 1  Radiožurnál  91,1 MHz
Rádio Impuls   102,9 MHz
Rádio Frekvence 1  94,1 MHz

Další informace i mnoho praktických tipů je k dispozici na webových stránkách budejovice.rozhlas.cz a na facebook.com/cbrozhlas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…