Český rozhlas: Radiožurnál drží pozici nejposlouchanějšího rádia na trhu

03.11.2021 17:56 | Tisková zpráva

Český rozhlas Plus dosáhl na rekordní poslechovost

Český rozhlas: Radiožurnál drží pozici nejposlouchanějšího rádia na trhu
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Aktuální výsledky hlavního výzkumu poslechovosti rádií v České republice Radioprojekt za 2. a 3. čtvrtletí 2021 signalizují stabilní poslechovost většiny stanic Českého rozhlasu. 

Anketa

Považujete neočkované za škůdce a nepřátele?

16%
82%
hlasovalo: 19488 lidí
Radiožurnál si nadále s náskokem udržuje pozici nejposlouchanějšího rádia v denním i týdenním poslechu, rekordního výsledku dosáhla stanice Český rozhlas Plus.

Podíl Českého rozhlasu na poslechovosti zůstává na vysoké úrovni, a to 26,6 %. Celkem poslouchá Český rozhlas denně 1 633 tisíc a týdně 2 772 tisíc posluchačů.

„Poslechovost stanic Českého rozhlasu je stabilní a dlouhodobě se drží na vysokých číslech. Jsem velmi rád, že se na tomto pozitivním trendu podílí celé portfolio našich stanic. I nadále se budeme snažit vytvářet co nejkvalitnější obsah a hledat pro něj nové cesty k dalším posluchačům“, uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Český rozhlas Radiožurnál poslouchalo denně 883 tisíc a týdně 1 705 tisíc posluchačů. Další rekordní výsledek ve své krátkodobé historii zaznamenala analyticko-publicistická stanice ČRo Plus se 131 tisíc posluchači denně (+9 tisíc). Stabilní zůstává poslech regionálních stanic ČRo, týdně je poslouchá 724 tisíc posluchačů, denně na 404 tisíc.

Mezi jednotlivými regionálními stanicemi Českého rozhlasu je nejúspěšnější ČRo Brno, který si naladí denně 101 tisíc a týdně 177 tisíc posluchačů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…