Český rozhlas: Radiožurnál představuje Zázraky medicíny

02.05.2017 10:12

Tým reportérů Radiožurnálu připravil jedenáct strhujících reportáží v rámci unikátního projektu Radiožurnálu - Zázraky medicíny. Od dnešního dne až do 12. května mají posluchači možnost slyšet každý den jeden díl o průběhu těch nejnáročnějších lékařských zákroků přímo z prostředí operačních sálů vybraných nemocnic v České republice.

Český rozhlas: Radiožurnál představuje Zázraky medicíny
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Právě dnes začíná speciální projekt Radiožurnálu - Zázraky medicíny. Každý den až do 12. května Radiožurnál odvysílá vždy v 8:50 reportáž přímo z operačních sálů nemocnic po celé České republice. Postupně se představí ti nejlepší lékaři současnosti a způsoby, jak pacientům pomáhají. Již dnes se dozvíte o nové odbočce k srdci, zítra o krkonošských expertech na ruce. Poslední den projektu 12. května bude patřit hodinovému Speciálu o medicíně, lékařích a pacientech v Česku.

„Zázraky medicíny jsou jedním z nejzajímavějších seriálů Radiožurnálu v letošním roce. A to hlavně díky všem lékařům, kteří na něm spolupracovali a kteří z velké části své operace i sami živě během zákroku komentovali,“ uvedl šéfredaktor Radiožurnálu Ondřej Suchan.

Jedinečný projekt Radiožurnálu přináší ve své zpravodajsko-publicistické skladbě programu autentické reportáže z lékařského prostředí tak, jak doposud nebyly pro Český rozhlas zpracovány.

Vysílání bude možné poslouchat odkudkoli také prostřednictvím mobilní aplikace iRadio. Záznam každého dílu ve formě audio záznamu, videí a unikátních fotografií bude k dispozici na webových stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…