Český rozhlas se představí na festivalu nového cirkusu Letní Letná

12.08.2019 21:20

Český rozhlas se opět stal hlavním mediálním partnerem mezinárodního festivalu nového cirkusu a divadla Letní Letná.

Český rozhlas se představí na festivalu nového cirkusu Letní Letná
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Ve speciálním vysílání přinesou posluchačům stanice Český rozhlas Vltava a Radiožurnál živý přenos ze slavnostního zahájení festivalu, během kterého provazochodkyně zdolá vzdálenost 350 metrů ve výšce 35 metrů, a rozhovory s řadou zajímavých osobností.

Festival Letní Letná zahájí provazochodkyně Tatiana-Mosio Bongonga z francouzského souboru Cie Basinga ve středu 14. srpna v 18.00 hodin. Unikátní zážitek z jejího přechodu Vltavy ve výšce 35 metrů po laně dlouhém 350 metrů přinese Český rozhlas Vltava prostřednictvím živého vysílání a videostreamu na Facebooku stanice. Rozhovor s Tatianou-Mosio Bongonga budou moci posluchači slyšet ten samý den ve Vizitce od 10.00 hodin. Procházku v oblacích i kulturní pořad bude pro posluchače moderovat Veronika Štefanová.

Český rozhlas Radiožurnál bude o dění na festivalu informovat ve středu 14. srpna od osmi hodin večer do půlnoci. Moderátor Vladimír Kroc přivítá v mobilním studiu stanice například Kateřinu Klusákovou z Centra pro nový cirkus Cirqueon, člena mezinárodního souboru Feel The Universe Circus Company Jana Jiráka nebo Evu Starou z českého souboru Holektiv, který ve svých projektech propojuje žánry současného tance, divadla a nového cirkusu.

V sobotu 24. srpna od 20.00 hodin nabídne z festivalu Český rozhlas Vltava svým posluchačům živé vysílání pořadu Rádio Dada. S rozhlasovou improvizací na pomezí talk show a stand-up komedie s přesahem k rozhlasové hře tentokrát vystoupí divadelní soubor 11:55.

Letošní ročník mezinárodního festivalu Letní Letná proběhne mezi 14. srpnem a 1. zářím. Více informací o doprovodném programu Českého rozhlasu naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…