Český rozhlas spouští další FM vysílač pro stanici ČRo Plus

15.10.2019 14:00

Pro České Budějovice a okolí bude spuštěn nový vysílač. Od úterý 15. října zajistí místním obyvatelům kvalitní poslech stanice Českého rozhlasu Plus. Výhodou vysílače je jeho velice příznivá poloha přímo ve městě. Vysílač bude spuštěn na kmitočtu 98 MHz s výkonem 100 Wattů ERP a s vertikální polarizací.

Český rozhlas spouští další FM vysílač pro stanici ČRo Plus
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Získat kmitočet v Českých Budějovicích jsme se pokoušeli již delší dobu. Jsme proto rádi, že se nám nakonec podařilo v úzké spolupráci s Českým telekomunikačním úřadem nový kmitočet v této atraktivní lokalitě najít. Počet potenciálních posluchačů v dosahu tohoto vysílače je 95.000,“ uvedl ředitel Techniky a správy Českého rozhlasu Karel Zýka.

Na základě individuálního oprávnění vydaného Českým telekomunikačním úřadem bude nový vysílač spuštěn 15. října ve 13 hodin z lokality Českého Budějovice - Pražská.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…